Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema izgovora, de nam samo 3 boda donesite, sretnoo!
protiv Andore igras debilu da na oranju igras, ja jada i tuge vec izgovori.
Nećemo se žaliti na teren, i Andora će igrati na istom terenu, prema tome... Sretno Zmajevi!
Hocel' to igrati I Medunjanin :-)
jest nas pape iskarao ne ponovilo se nikad više,teško će nam biti,kakvu nam je štetu napravio
Susic nas je vratio 20 godina unatrag,nadamo se pobjedi protiv Andore. Veceras novi izbornik ima priliku da okrene novi list,ako pocne sa sa igracima tipa Sven Susic,Vranjes i Vrsajevic onda je jasno da nema nikakvih promjena,ti igraci nemaju kvalitet za ovaj nivo takmicenja.
opreza nikad dosta ipak su tu konobari mehanicari kuhari , moja mila majko pa da se igra na bilo cemu to odradit rutinski sa 3 , 4 razlike bez nekog umora to mora da dodje kao laksi trenig
Ne dobijol sutra, onda ne trebamo vise nikad lopte igrat
Pa zvao si Mehmede tonu umjetnih igraca, taman za umjetni teren. Stavi Slinu Svena, Avdiju, Vranjesa, Hadzica i ostale amidzine uhljupe i da zavrsimo kvalifakacije.
"ovaj pljuvac mi djeluje mutaviji od papeta. valjda grjesim. kakva nacija, takva reprezentacija. dzeko i pjanic - nek nada umre zadnja" (puno puta razocarani navijac)
Kakve su ovo bezmude izjave yebo ga ledara
hahahh već kukaju. Pa ovo je bruka. Najgluplja su mi sranja kako je teren los. Pa los je za sve ne samo za nas u PM.
realno je puno da idemo u Euro 2016. Posto sto ce izrael 2 puta protiv Belgije i dva puta protiv Wales. Neko od ni ce izgubit poene i ima jos izrael u stranstvo protiv Bosnu igru. Ja cu rec u prilike da ce Bosna bit 3 mijesto.
Svako normalan je znao da Izrael nije naivna ekipa samo ih Safet nije ni pominjao, mi i Belgija cemo se boriti za prvo mjesto hahhahaha. Wels i Izrael idu kao prva dva, Belgija i Kipar se bore za trece mjesto a mi se u tu trku ukljucimo samo ako nam ostali rezultati budu isli na ruku
Izvine glupane jedan zasto nisam se rodijo u bosne odjebi tvoju glupane jedan
U sutrasnjoj je utakmici vazna jedino POBJEDA. Mozemo igrati i sa dva spica, samo 4-4-2 nije formacija za buducnost. Mi nemamo spic igrace koji su pokretljivi, koji medjusobno izrazito dobro saradjuju, izvlace se na krilo i igraju kvalitetnu defanzivu. U toj formaciji i sutra, mogli bi sami sebi zagusiti sredinu. Probijati ih treba s bokova!
Nemamo mi igrace jarane koji mogu probiti bokove. Pogotovo nemamo igrace koji mogu uputiti kvalitetan centarsut jer Salihovic je povrijeđen. Ako Slino i Avdija budu zaduzeni za bokove jadna nam majka
pa dragi mesa ne kontam te uopste haloo ljudi nisu profesionalni igraci vidis neki automehanicari...ne znam sta imate raspravljati sve osim 3-4 razlike je neuspjeh..zato momci sretno i malo vise zalaganje i to je to..poz svima
ko vam je ovaj J.H., hocemo fedju nazad
Nama i gra samo POBJEDA. Mi moramo POBIJEDITI. Bojimo li se to reci? PS Dobro smo radili!? Ohrabruje ono sto se moglo vidjeti i kratkom video isjecku. Igra s loptom iz dva dodira na smanjenom igralistu gdje do izrazaja dolazi teknika, kretanje, brz protok lopte i tranzicija iz odbrane u napad i obrnuto. Izgledalo je jako dobro. Nas mora krasiti, izmedju ostalog, igra kratkog pasa u kojoj cemo moci drzati i kontrolisati loptu i igru.
ta nije Španija bgte
Hrdjavom qurku i dlaka smeta. Mesa nisi ni poceo kako treba, vec se vadis. Nema sta da palamudite. 3 boda moraju na konto.