Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spahicu budi gospodin i zahvali se na pozivu i reci vise zbogom reprezentaciji... spasi nas svojih nastupa i nerviranja!
@Ce-de-vi-ta -Evo ovo je slika i prilika "naših 100.000 selektora".Spaha valja Nijemcima a ne valja nama.Kao fol "star". Pa onda se čudom ne možemo načuditi što pojedini igrači odbijaju igrati za BiH.Mi kakvi smo da je kojim slučajem i Zlatan Ibrahimović igrao za reprezentaciju BIH sad bi bio napadan da je star i da se treba povući iz reprezentacije.Kakve veze imaju godine sa igranjem u reprezentaciji? Ako igrač igra dobro neka ima i 40 godina, ako je koristan za reprezentaciju neka igra.
@studentski.servisdoo jest primitivan, al je od ostalih naših odbrambenih igrača bolji za klasu. Prošle godine je bio u idealnoj ekipi Lige Prvaka po statistikama i ne vidim ništa protiv njegovog nastupa.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nije bas u redu da svi budemo selektori ali evo ipak jedne preporuke; Jucer gledao mec izmedju Ajaxa i Nec-a i jos jednom se uvjerio da Dario Dumic zasluzuje bar jednu probnu utakmicu. Ukratko izuzetno fizicki spreman i bez imalo kompleksa odigrao jos jednu impresivnu partiju,ovaj put protiv velikog Ajaxa. Ako Spahic vec mora da ide,a jednom ce morati, i hvala mu za sve,onda u ovom momku vidim potencijal za dostojnu zamjenu.
@puJ-do Nema Mesa veze sa zivotom. Drugi njemu reprezentaciju sastavljaju. Kao I Susicu.
ova ubleha od trenera će nas u crno zaviti
Spisak je Bazdarevic dobio od saveza samo ga sad pročita hahahhahahahah
Mislis procitat ces spisak koji ti savez sastavi? Dok god zoves amidzinog jazavca,Hadzica I ostale ublehase znamo o cemu se radi. Vrancic igra Bundes ligu,Milicevic extra u Ligi prvaka,Srdjan Grahovac u Evropskoj ligi nosi po dva protivnicka napadaca na ledjima,Cimirot nas najbolji mladi igrac a za njih nema mjesta.Mehmede,prodao si se savezu jer te niko drugi nece.
nije valjda da će vratit spahića, nemoj ba kretenu sve preko trideset godina otpiši daj mlađe. Džeko je propo a kamoli spahić, samo kod nas ovi strari klocevi mogu igrat dokle hoće, nema smisla
najljepsi selektor
Mehmede,da imas obraza ti bi sam otisao nakon one bruke protiv Irske.Imjesto toga ti jos i mesetaris. Sram te bilo.
Upravo tako..
Meša fakat je dosta Spahića
nas nogomet je i onako otisao u tri lijepe materine. nevazan sport kad igra repka
Ovo vjerovatno znaci da ga nece zvati, sto je i u redu, treba misliti na buducnost. Ipak sacekajmo do sutra.
jesi nabavio muda?
...te Spahić, a i ti njega. Hoće li se pojaviti ijedan selektor, a da ne izjavi "razgovaraću/razgovarao sam sa Spahićem"... "treba nam Spahić"...itd
Ali nisu isli na Evroviziju ;)
bolje ti je da si spahicu kupio boks vrecu (oprostajni poklon) i napiso oprostajno pismo, moj mehmede.
JUUUUURIIIIIIIŠŠŠŠŠŠ ŽEEEEEEEELJOOOOOOOOOO