Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj izostanak manolasa hahaha pa pola belgijskih fudbalera nije bilo pa ga popusismo ne dzeksone gledajte da date sve od sebe a ne ko fali koga nema bez njega se mora sretno zmajevi
de ti meša postavi višću i hajrovića na krila i mani šupljiranja.
Nas zajebava nesto kadabi znali sta 🙈🙊
i švabo vam pročita igra, nakon 20 minuta primit će gol , ostalo zna se
Baždareviću i manekeni ovo vam je zadnja šansa pred crveni karton od strane navijača . Bez tri boda ne vraćajte se kući .
dje si opasni
@Nemeisis Ja tebe u potpunosti razumijem . Sigurno živiš u jadu i bijedi , nemaš cure , nemaš prijatelja nit ičega , potpuno si asocijalan i dečko zaostao u razvoju , zato od tih svojih kompleksa nemaš drugog posla nego da po cijeli dan pišeš komentare po klixu i prozivaš . Teško se tebi jadniče koji se svaki dan budiš u državi koju mrziš . I pozdravi još jednom mamu večeras joj dolazim sa flašom vina i buketom cvijeća .
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
jel to bazdarevic igra na pobjedu? ima da zijanimo malo lakse nego u belgiji. kome ti bombe bacas kvazitreneru.
sa ovakvom reprezentacijom bi trebali biti ''makar'' ravnopravni sa belgijom dupeglavi konju. a ne 4 komada u minusu. to se ne zaboravlja. zbog tog razloga imamo imperativ pobjede u grckoj. bespotreban stres zbog kiksa u belgiji za koji si kriv ti.
Ja sam AMEL CURIC rodjen 7 augusta 1980 , muzikom sam se poceo baviti 1988 , na pocetku sam volio hamroniku i sevdalinku kao i svaki bosanac. Nakon rata bio sam clan nekoliko nebitnih bendova , s kojima sam nastupao u orasju i gracanici , pobijedom u finalu na OBN zapoceo sam svoju karijeru , ostalo sami znate , ostalo je legenda ! vas AMEL CURIC ! MOJ MOTO JE , AKO MOZE SARAN MOGU I JA !
Igrat ofanzivno i jako. IDEMO MOMCI!
U vas je uvijek i remi dobar kreteni jedni gubitnički luzerski , a u Meše standardno uvijek ista priča AKO BUDEMO TRČALI I ZALAGALI SE MOŽEMO NAPRAVIT PROBLEMA PROTIVNIKU hahahaha jer je ko i Safet nepismena seljačina koja ne zna bez mucanja sastavit prosto proširene rečenice a niti reći bilo šta drugo . Konju jedan cilj je POBIJEDITI a ne napraviti problema protivniku .
Kakvi, ovo će bit fizikanersko-defanzivna tekma... 0:0, 1:1 uvrh glave.
oj jeste vise dosadni znamo da je teska,presudna itd. daj popustite vise