Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar čova !
Veliki selam Mehmedu iz Bosnjackog grada Mostara.
Pa što ga pljunu Meša
skoro i meho - legende sa grbavice, sjecam se kad su se borili protiv hajduka za sarajevo i odigrali 4-4 na kosevu, koja je to borba bila i na kraju sarajevo bilo sampion, sa samo dvije izgubljene protiv generacije hajduka u kojoj su igrala braca vujovic, sliskovic, gudelj i ostali ... hvala Meho!
Bravo Meša, ali nisi dovoljno dobar za BH fudbal. Shvataš da nam je teška situacija, pa i moji rođaci moraju negdje raditi. Lako je tebi moj Meša, ti si poznat bio i prije rata. Mi u NS-u smo svi bili pijaćari prije rata, nismo imali ništa. Puno sreće ti želi kolektiv fudbalskog saveza BiH.
meho su ga suigraci zvali, a javnost mesa
dobro je sto niej promjenio svoje ime kao onaj peder od catica i onaj hukic bokser .. prodali se za pare na zapadu, a on nije...bravo meho
Budila majka Mehmeda, Mehmeda......CESTITAMO MESA, LEGEDNO PLAVA! REPRESENT!
gdje ce ovom covjeku dat sansu,propast ce te,najgori trener svi vremena...
Svima je dobar osim nama prokletim Bosancima i Hercegovcima. Zalosno je ovo kako nema neki posao u reprezentaciji za ljude poput Bazdarevica i slicni,koji bi sigurno nesto uradili s nasim nogometom. Covjek koji je trebao preuzeti reprezentaciju umjesto Susica sigurno,jer je vec imao bar neko iskustvo kao pomocni trener za razliku od Susica koji nije imao nista osim dobre volje(sto se tice posla selektora) i sto je poznavao Muniba -.- .
Ma bravo Meša... svaka čast i nek ti je sa srećom ...