Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj da seres. Belgija nas je rasturila. Ubila nas i spustila na zemlju. Price kako smo pali nakon Spahicevog su gluposti. Igrali smo lose od 1 do zadnje minute. Prije autogola lik preleti cetri nasa igraca i poslije ubacaj s druge i autogol. Sto se danas tice sasvim ok igra i to, ali ovdje je sve osim pobjede bilo lose. Ukoliko zelite da se iskupite onda treba da otresete Grcu. Da izborimo drugo mjesto i da molimo Boga da nam da Srbiju u barazu. Da se i mi malo zajebavamo u barazu.
Mesa je glup kao i Susic
hahahahahahaahha... Kralju ako idete po bod u Grcku mozda vas usere da uzmete cak i tri a s obzirom da cete poleteti kao pred Belgiju i ici na tri boda onda cete verovatno dobiti samare od Grcke koja je ekipa za primer trenutno.. Sto se baraza tice bolje nemoj da prizeljkujes Srbiju, trenutno smo strela za vas
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
BiH i dalje bez IGRE NASILU SVE TAKTICARU VELIKI
dzabe ti to objasnjavas kad su ovdje svi ovce
Steta sto Spaha nije dao gol kad je sutirao glavom. Mogao je nastaviti niz postizanja gola u trecoj utakmici za redom u kvalifikacijama, ali nema veze opet u prosjeku svaku utakmicu da gol.
Ne mogu se sjetiti kada smo odigrali dobru utakmicu od kako si na klupi. Nepovezano totalno, bezidejno. Uvijek izgovori, mogli smo..
Jel netko moze objasnit sistem prolaska dalje u grupi u ovim kvalifikacijama? Koliko sam cuo(ako sam uopce dobro cuo) u onom studiu na hrt-u kazu da samo prvi iz skupina ide direkt, a ostali 2-4 u dodatno/baraz? Jel to istina ili?
Protiv Kipra ste se zalagali, da Bazdarevicu..Nije to Belgija, to Kipar CUPOOO!!
Meša prođi se ti ovoga posla molim te. Pa i večeras smo bili loši nego dodade nam čovjek loptu. Nikad gore nismo igrali !!!!!!!!!!!!!
Igra je bila spora, jednolična i predvidljiva, srećom 3 boda su osvojena, pa sad polako otklanjajte nedostatke.
Ja vjerujem da je Fifa nazvala Nogometni savez BiH i da ili su im prijetili ili dali direktivu da moraju izgubiti, nema smisla da izmisljas novu strategiju kad je naj bitnija utakmica, kad vidis Jajalo od pocetka znas da nesta nije u redu, nemam nista protiv njega ali nije mu bilo trenutak. FIFA je privatna kompanija, ako neslusas sljedeci put ce te zajebati i staviti u nemugocoj grupi...Ako slusas vjerovatno dobivas pare ili neki bonus....
Ma ja fifa je kriva sto prodiv tehnicara i radilica (Belgija) vasi vec ostareli igraci ne mogu da izdrze tempo.. Ajde ne lupetaj spustite se na zemlji i protiv Grka cvrsto na bod u gostima pa vam se mozda posreci da izvucete 3.. Ako odete sa ovakvim stavovima najbolji smo Grci ce vas posloziti disciplinovano sa 2:0.. Trenutno su ekipa za primer
Meša naslijedio Safetove kasete, sad nas farba k'o da nismo gledali utakmicu.
Ali Mehmede i to se desi.😎☝👍👌👋👈😅😂😛😅😤⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽
Čitam po portalima, Pjanić sam vrijedi kao 4 reprezentacije Kipra, i na kraju mrljavih, na guzove 2:0 Šta očekivati sa mnogo, mnogo jačim repkama, mislim da ćemo nažalost biti kanta za nabijanje.
Da je jajalo igro popusili bi ko dva iz dva
Imaš 1000 ovih optika po Sarajevu, bujrum bilo gdje,ha častim.
Suljo: "Mujo, šta je ovo iznad nas?" Mujo: "Dno Suljo, dno!"
treba pogledat kazete..