Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puna mi je ćuna Estonije,Litvanije,Luxemburga,Lihtenštajna i ne znam kojih već reprezentacija...
cika meho. nama treba neko s vise muda
Repki ni Guardiola ne može pomoći
Nista od Mese. Vidi se da je on predobar i nece da se kaci sa nekim igracima. Nama treba neko ko ce skoro skroz promijeniti repku a ovaj Mesa skoro nikoga novog nije ubacio od kad se Susic otisao. Realno, jedino Dzeko, Hodzic, Susic, Pjanic, Zukanovic, Kolasinac, Cimirot, Begovic, Sunjic, Besic, Visca i mozda Ibisevic (za rezervu) su zasluzili ostati jer igraju dovoljno u svojim klubovima i neki od njih imaju potencijal za napredak. Ovi ostali vise navijaju za svoje klubove nego sto igraju.
bolje da ne igramo.Samo bruka od igre a da ne pricam o arapskoj grupi BH fanaticos i blamazi.Ovako o nama nece pricati a da smo tamo ,ko zna o cemu bi se pricalo.Mozda bi BH fanaticos bacili bombu negdje,ko zna.
@NezavisnoSvoj prije da su arapski sudeci po imenima vodje tih politickih navijaca
Nemamo pojma igrat, sta cemo na prvenstvu...da se brukamo ko na svjetskom.
Mehmede ti si obicna prevara. Kada si izabran najavio si nove igrace, mjesecima trosio pare na obilazak Evrope i razgovore a sta si promjenio? NISTA!!! Zoves iste netjake i jarane Najavljivao si studioznu analizu protivnika a i od toga nije bilo nista.Ja sam laik ali znam kako igra Irska i bas tom igrom su nas pomeli na tetenu. Treba nam trener s mudima
Platz Land Spiele S U N Tore Differenz Punkte 1. Frankreich 0 0 0 0 0:0 0 0 2. Rumänien 0 0 0 0 0:0 0 0 3. Albanien 0 0 0 0 0:0 0 0 4. Schweiz 0 0 0 0 0:0 0 0 EM 2016: Spielplan der Gruppe B Spieltermin Uhrzeit Ort Partie Ergebnis Samstag, 11. Juni 2016 18 Uhr Bordeaux Wales - Slowakei -:- (-:-) Samstag, 11. Juni 2016 21 Uhr Marseille England - Russland -:- (-:-) Mittwoch, 15. Juni 2016 15 Uhr Lille Russland - Slowakei -:- (-:-) Donnerstag, 16. Juni 2016 15 Uhr Lens England - Wales -:- (-:-) Mo
bice bolje neko vice!
ma mi njih redovno peremo.....cemu suze..
Platio si ceh svome amaterizmu i faktu da nemas muda kao ni Susic da isamaras pickice koje igraju za repku. Da imas malo mozga pola balerina bi otjerao i bukvalno sastavio novi tim ali nemas nazalost po sve nas. Zato idi upm i sviraj kurcu o svome patriotizmu.
Gdje si profesionalac? Ti bi znači otjerao Džeku, Pjanića i Ibiševića koji su zakazali? Imaju zajedno preko 200 nastupa i 80 golova? Zašto je Meša odgovoran što oni kao glavni igrači nisu u formi?
fakat! samo je Ćiro im'o damu da mu (nam) kaže kako stvari i stoje...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ajde ba šta cmizdriš