Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako izgubite od Grcke niste ni zasluzili nista Grcka uopce nema neki ozbiljan sastav ni igrace koji mogu nesto posebno sa ovim sastavom : ibisevic,dzeko,pjanis,begovic,visca,medunjanin,kolasinac, itd moze se mnogo samo nemojte manekenstva po terenu kao obicno ti kao selektor trebas biti stroziji. a ne nakon svake tekme: pokusat cemo Nema pokusati idemo na pobjedu !!
NEZNALICO! Sve ti se izjave svode na: "pokušati ćemo, boriti ćemo"... Nista se igra nije promijenila otkako je Pape otišao Ekipa grčke po imenima nista nije jača od one koju smo dobili u Zenici. Bez tri boda se ne vracajte!
Ja glupe izjave, boze me sacuvaj!!
ekipa Grcke je znatno slabija nego ono koju smo dobili u Zenici. samo sto smo i mi dosta slabiji i jos uz to nemamo ono pouzdanje. u suprotnom, cak smo opet naucili ono sto smo nekad dobro znali (dok je stara ekipa bila sa Barbarezom i ostalim) a to je da se totalno izgubimo na terenu (pogotovu nakon primljenog pogotka) i da gubimo od znantno losijih ekipa....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Moramo igrati 4-5-1. Moramo izboriti bar tri slobodna u zoni suta koja odgovara Pjanicu.
Spahic nas je nekoliko puta ukopao. Bio je stvarno jedan od najboljih igraca i kapiten reprezentacije, ali sada svi strijepimo od njegove greske ili kratkog fitilja. Treba naci zamjenu.
Nadam se Meša da si izvukao neke pouke iz utakmica sa Irskom i Belgijom
Grci jaki kao kolektiv, pamet u glavu i hrabro naprijed.
Da mi je ikad dočekati od naših kvazi stručnjaka da vidim pobjednički mentalitet . U ovog kretena svaka rečenica "NEĆE BITI NIMALO LAKO" "TREBAMO BITI DRSKI , BEZOBRAZNI" , "PRESUDIT ĆE ZALAGANJE , BORBENOST" . Ovaj postao gori od Safeta , samo priča , a radi sve po starom .
vrati se ti odmah, da se džaba ne blamiramo, stav ti je "predajemo se ili ne pucaj mrtvi smo".
Sretvo
Meša prestani filozofirat i reci Begoviću da gađa visokim loptama Džeku i Đurića u glavu i svima ostalim da to bude primarni cilj i kad se Begović umori nek Vranješ nastavi bekovskim istu stvar A vezni red nek grize na odbijene i bez lopte , na sličan način smo dobili Kipar i tako smo trebali igrat protiv Belgije.Pusti pretvaranja i budi ono što jesi , nemoj da mi Spahić iznosio loptu iz 16 svega ti.
Besic nam fali samo tako
2 1 za nas. Džeko , Djuric za BiH, Spahic za Grcku
hahah dobar :D
spahić je garant grčke pobjede
Mesha...usadi svojoj ekipi zrnce pobjedničkog mentaliteta....
1-2