Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mehmede mudro zboris.
A ono realno... koliko je Bayeru stalo do njegovog misljenja? Lik je usrao i sada ce da ispasta. Svaki veci klub bi isto uradio, ogradio se. Da su ga ostavili u timu, njemacki mediji bi ih pojeli...
Adtb ti ne znas sta pricas, prijatelju, a i tacno se vidi u kakvom drustvu zivis.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa lik je oduvijek takav bio... tuko igrače po hodnicima hotela, po svlačionici, društvo koje vodi sa sobom sve oni "brzi dečki" ilitiga jalijaši.... nije za čuđenje, samo je ovo prvi put da je naletio tamo gdje se ne može zataškati... Koliko je samo šamara podijelilo se ovako u hodnicima hotela, pa jesmo zaboravili da se potukao sa Ibiševićem i da su Bičakčić i Kolašinac ih rastavljali? Neeeeeee, tad je on bio kapiten, pa niko nije smjeo da kaže ništa protiv njega.
Ali jedno je sukob igrača a drugo napad na organe zaštite i rješavanje privatnih problema na terenu fudbalskog stadiona 'u dresu tima kojeg predstavljaš?!.
Prvih 100 analiza je iza nas, ROI 12,8%. Posjetite novi "Sports investing" portal u regiji!!!! http://www.klada.hr/statistika-2/ KLADA.hr KLADA.hr KLADA.hr
svaka ti cast! nedaj na svoga. znamo svi da je pogrijesio ali neka ga ima ko i braniti!
Jbg sam pao sam se ubio
Tako je Mesa...Podrska nasem kapitenu i velikom fudbaleru.Svi mi nekada pogrijesimo,srklet bosanski.Zato postoji halal.Halal Spaha i znamo da ce ubrzo zaigrati u jos boljem klubu.
ne znam koliko je to poznato javnosti al Spahić je iš o u specijalnu školu samo da se zna!
Jaka podrška. Seljačina koji je pljuvao sudije, podržava drugog, koji se mariše sa zaštitarima.
ma papci obojca
Kako god, jedno je jasno on je u stranoj državi ali ovo "Država" je stvarno, a ne stvarno kao ova nadmetnuta ka zastava, ustav?, kantoni,presjedništvo troglavo, politika, himna bez text-a itd.
nit je kakav fudbaler nit je kakav covjek, kreten
Tragicno u svemu je sto Bazdarevic "ne razumije" i odasilje vrlo pogresnu poruku. Ka da je zaboravio koliko ga je kostalo njegovo nesportsko ponasanje pred svjetsko prvenstvo 1990-te. Mesa, jesi li iz toga ista naucio?
jes naucio da bude jos gori papak
Sve u svemu moramo biti zadovoljni komentarima vecine nase raje na epilog nedopustivog Spahicevog ponasanja.
Cak sta vise, iznenadjen sam. Da se bar tako ponasamo u svakodnevnom nasem zivotu u BiH.
Mehmede ne može to tako, našaćeni Bošnjo kaže Spaha kabadahija i tačka
On da je profesionalac u dusi lagano bi izvadio pare i doplatio za ulaznice svojih prijatelja, i mi se pitamo zasto nigdje nije mogao ostati dugo...
Bogami Mehmede, djaba ces ga braniti..... oni vec odlucili..... i nek su! Pravedno su odlucili..... ako je ono po tebi etika sporta, onda me zabrinjavas.....
mesa je zabrinut sam sebi a ne drugim
mamić ga dovodi u dinamo 80% daje mu 20 milja eura mjesečno
I ti mozes sa njim, ista djubrad.