Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mehmed Baždarević - Meša, selektor BIH
Safet Sušić - Pape, nije selektor BIH Mehmed Baždarević - Meša, selektor BIH
ne sekiraj se Mesa dok je Armije koja iza Grba stoji !!
a gdje maletic mesa a gdje avdukic a gdje kokot
Sa igracima za koje mi i samo mi mislimo da su dobri,tesko moj Mesa,pa sta imas od igraca koji u svojim klubovima nisu igrali pa skoro nikako,a od njih se kao ocekuje najvise,sve je to moj Mesa drugi i treci razred,ako bod uzmemo svaka cast,tri,vrlo vrlo tesko,nemamo mi tu snagu
Vršajević, Hadžić, Sušić, Šunjić, Vranješ i Zec. Lista propalih igrača za koje niko nikad ne bi ni čuo da se ne pozivaju u reprezentaciju.
Ako ne pobijediš piši po odijelo. Tako ti je svugdje. Što bi ti bio iznimka.
VHS - ako nesto nisi dobro vidio, mogao si premotat pa ponovo....znao je Safet!
pozovi MAHIRA KARIĆA (Č) ..... agresivni veznjak, najbolji u igri 1 na 1 , na njemu će praviti faule, a gositi ga ne poznaju !!!!!!!!!!
Pa ti Mesa mislis da smo mi ludi???? Da dodjem podrzati Tinu Svena,Vranjesa,Hadzica???? Sram te bilo izbornice,pricao si price a radis isto kao i Safet.
Sta ste se uhvatili Tine Susica? Nije Messi, svi to znamo, ali nije los igrac. Pljujete ga jer je bratic od onog panja od bivseg selektora. Kad god sam gledao kako momak igra, nije odradio nista losiji posao od vecine nasih. Nego u nas odmah ide floskula "babin sin" ili "sredio mu amidza", a zanemari se bilo kakav talenat. Nije sve sredio babo ili amidza, da ne zna igrati fudbala ne bi ga Mesa zvao. Nema koga boljeg zvati. Nazalost Messi igra za Argentinu, Ronaldo za Portugal. U vasem zivotu, sve lose sto se desava, vi krivite druge, kako vas je neko zakinuo, kako niste babini sinovi/kcerke. Trebao ga je zvati i nek' ga je zovnuo, jer nemamo boljeg za klupe npr.
Ocito je da nisi pogledao niti jednu utakmicu Hajduka ove godine
gori su od susica nije pozvao mahmutovica, cimirota...