Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ko jedan do pobjede...naprijed Bosno!
Mesa-greska bi bilo igrati na bod znaci idemo na pobjedu Pjana-da donesemo bodove (mnozina) a to je 3 I nemojte pokusavat-budite LJUTI lavovi OPASNI zmajevi rigajte vatru -mozete Vi !!!!!
Ne trebas ti Pjanicu biti opasan nego vise trci i daj kakvog doprinosa u defanzivi. I ti i ostali napadaci za koje treba trcati. Pratite sta rade veliki igraci i ugledajte se na njih. Ne traje utakmica samo dok imas loptu u nogama, treba je i zaraditi. Bitka se dobija na polovini protivnika, uprotivnom ni deset Spahica u odbrani ne mogu nas izvuci. Sretno!
ako ne padne mrtva glava na tribinama, niste trebali ni igrati
Mire princu naš, zavuci im barem jedan iz slobodnjaka, a neka se Dijamant pobrine za drugi i eto slavlja. Sretno !!!
Daj Boze, ali Belgija je medju tri najbolje reprezentacije u Evropi!!!
Meša čita savjete s klixa
Naš Mire je opasan kada je mjesec mlad
Belgija ovo dobija lagano dva ili vise razlike.Volio bih da je drugacije,ali ne vidim kako?
Cvike stavi i pročitaj sastav: Begović - Bičakčić, Spahić, Vranješ, Kolašinac - Pjanić, Medunjanin, Bešić - Lulić, Višća, Džeko i rezerve
Tesko protiv ovakve Belgije, i bod bi bio dobar pravo.
Bosna - Belgija 2:1 , evo u 50 maraka:)
pa mogla je gospoda pricat svoj jezik a ne francuski
Moj King Kong je toliko dugacak da mogu cijelu hrvatsku nataknuti i jos bi mi ostalo mjesta da nabijem sve njihove proizvode. E onda bi ih naguro sve da moze i Smrdija stati. Eto koliki mi je. Belgija - BiH 1:3
Ooooo, nakurnjačeee.
Ooooooo, nakurnjacee.
Selektore,ako si hrabar stavi amidzinog malog od prve minute ako smijes. Pokazi nam svima zasto ga pozivas,da udovoljis jaranu ili ....???
467,70 Mio. € protiv 117,15 Mio. € Toliko vrijedi Belgija protiv BIH, Belgija je druga heeejj DRUGA na cijeloj planeti u fudbalu. Ako naši pobijede sutra to je najjveći uspjeh u povijesti sporta BiH.
koliko se ja razumijem najveci uspjeh reprezentacije je plasman u Brazil.
Ovi što pucaju minuse na spomen da je gigant Belgija oni su fol patriote pa daju lažnu nadu. Sretno našima sutra al trebaju dati ne 150 % nego 200% sebe da dobiju ove današnje Belgijance. Nedavno jedan meni kaže da je Tukin rezultat najveći u historiji BIH i da je cijeli svijet čuo za BiH: ja kažem Tuka je extra dobar momak i super uspjeh al da je cijeli svijet čuo ja ga pitam hajd mi reci ko je npr. treći u atletici na 200m. Isto vrijedi i za mlade košarkaše Ipak ovo bi bio najveći uspjeh u istoriji BH sporta.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Koji kanal prenosi utakmicu Face? ili