Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj te nas tjerati da vjerujemo u proslost, kao sto smo ucinili i za susica! Neka je on bio najbolji igrač u proslost, ali kao selektor, trener, pedagog, psiholog, takticar je totalno pao i u potunosti se izgubio u vodjenju tima. Bazdarevic kako god ne moze stetu napraviti koju je napravio susisc u ove cetiri utakmice.
samo da sudije nepljuje
Ako se budu opet pitali članovi uže familije pojedinih fudbalera/nogometaša ili njihovi menadžeri neće biti ništa od kvalifikacija. Imaćemo slučajeve Nurkić i u fudbalu/nogometu i nakon toga nam opet neće valjati selektor/izbornik.
Gospodine Baždareviću poštujem Vaš izbor za selektora , bezrezervno , samo bih dao jedan skromni savjet ! Pokušajte Misketa dovesti , neka igra bar poluvrijeme, i onda je Vama , i nama , prolaz sigurniji . S poštovanjem !
Koji je ovo bljuzgan!?!
"Iste sezone aktuelni selektor izabran je za najbolju ekipu Evrope."
ma sta me briga kakav je bio igraac. mene samo sad zanima kakav je trener. ali bojim se tanak ...
Ne moze bit gori proslog kakav god da je
Bar cojk nece sam sebe demantovat u jednoj recenici.
I veceras ponovo napad u Fr Muskarac u Dijonu sa autom udario jedanaest pjesaka od kojih je dvoje teze povrjedjeno, prilikom hapsenja urlao, "ovo vam je za djecu Palestine" i "Allahhu Ekber" Prema policijskim izvorima radi se o muskarcu rodjenom 1974-e god "od prije poznatom policiji" Nakon sto je uhapsen, zbog dosta "neuravnotezenog ponasanja" trenutno je smjesten na psihijatriju
Covjek igrao za Soso i trenirao drugoligase. Ovako smo i o Susicu. Nemojte vise, molim vas.
Slucajno. I corava koka zrno ubode.
Svi su oni radi para tu samo smo mi koji komentarisemo ovo pravi BH FANATIKOSI
Gledali smo mi i kako Pape zabija golove i ....
smoriste sa bazarevicom vise
I Safet je bio...