Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što ne prenesete tačno šta je Džeko kazao za Irce: "Znam skoro sve igrače koji igraju za Irsku, većina je njih stajala iza gola i dohvaćala lopte u Premier ligi, dok sam igrao za Manchester"
BiH je u grupnoj fazi igrala protiv Velsa, koji ima nekih sličnosti s reprezentacijom Irske. To iskustvo bi nam moglo pomoći. "Može nam pomoći to iskustvo, ali je Vels drugačiji od Irske. Drugačiji su Irci recimo duže se znaju zadržati, kada bi ih poslali po ćevape u pola s jogurtom" naglasio je Džeko
dzeko i za kipar smo govorili isto, davno u prošlosti smo cak i od malte gubili nemoj te VI trčati i boriti se, samo znam da voljni moment kod Iraca je puno veći od našeg, njih je na guzove porazila francuska, s njemačkom su takodjer dobro odigrali. mislim da moramo odigrati bolje nego kad smo dobili grčku u Zenici 3:1, tj moramo odigrati nasu najbolju utakmicu, a poslije Grka mi je nismo odigrali. Dzeko nek pokaže profesionalnost a ne da poslije utakmice sprema gomilu izgovora zašto je nešto krenulo kako ne treba
Nesto sad kontam, pa Susic je bio upravu kada je govorio "u igri je jos dosta bodova"..
Dzeko ne laprdi i igraj kako treba da igras za repku svi naravno.
Meša ovdje isto Gargamel Džeko mu se smije.
Na Bilinom polju stojimo, nikog se ne bojimo !
Pocni sa mali Susicem izbornice ako smijes,pokazi i dokazi zasto ga zoves. Samo ako smijes Mehmede a oni koji se razumiju u nogomet znaju da ne smijes.
klanjati dva rekijata prije tekme
Vidimo se na EP :))))
pobijedit će irci.
Kakvo je stanje sa žutim kartonima kod gostiju? Ima li neki njihov da može ukoliko dobije žuti u Zenici propustiti revanš?
Šta je s Bešićem, zašto ne igra?
Protiv Andore? Koliko je dobio?
Ključ uspjeha je cinclati oko šesnaesterca pred Ircima i čekati da nekoga od naših fauliraju. II onda na scenu stupa Mire sa navodećim projektilima iz slobodnjaka.
koji u reprezentaciji nije prebacio živi zid, zadnji put je to uradio protiv litvanije kad smo pobjedili jedan: nula. tacnije pogodio je golmana.
UBICEMO BRASNO UNJIMA JARANI MOJI NIKAD SIGURNIJI NISAM BIJO VJERUJTEMI JARANI SUTRA SLAVLJE KOD JOVANA UKAFANI
Nas ZMAJ
Poceti opreznije, nametnuti pas igru i posjed, puno se kretati i biti koncentrisan na protivnicke prekide. 4-2-3-1 a pocetak, a onda zavisnonod rezultata.
dobro si ovo zamislio prijatelju samo neka Bega više se izgalami malo na odbranu i da Pjanke odigra dobro a posebno da se okrene što više protivničkom golu i bude što konkretniji i da mu maksimalno pomognu Hare i Sejo,a Vedo Džekson i Milan mislim da sigurno neče podbaciti.
Ispred stopera je vec igrao Hadzic, Vranjes, Medunjanin, Pjanic ... Kad se uz jednog defanzivnog tu mijenjaju Pjanic i Medunjanin to je najbolja varijanta.