Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj čovjek je ukopo repku on će biti gori od Sušića
Samo naprijed Meša, ne slušaj papke i nastavi u profesionalnom maniru...
Meša me iskreno razočarao sa vođenjem reprezentacije , jako jako loše ... ništa novo nije unio otkako je Sušić otišao što se tiče igre.... jedina pozitivna stvar kod njega je što malo bolje prati igre naših igrača i zove ih ...ali opet džaba što ih zove kad ih ne zna koristiti ... na pripremnim utakmicama mu igraju igrači koji su već isprobani ...nije on dorastao reprezentaciji realno...
potpisujem,, rezultati kasne,,ovo sp nažalost ,,zaboravimo
@imamsvojkomentar I onaj naš mentalitet , uvijek ali uvijek nam je neko drugi kriv, uvijek se traže neka opravdanja za loše igre i rezultate ... a prije nego je preuzeo reprezentaciju kritikovao je svakog selektora , kao on zna bolje , on će napravit Barsu od nas... ako je ovo što on zna , nek se okane reprezentacije ...prati samo izmjene, na svakoj utakmici mijenja nešto ne zna ni on šta mijenja , ništa smisleno ne radi..
Meša neznalice.
Za Bajram da igraju
Jedna si jedina!
Za ovog kukavicu Bazdarevica, Susic je doktor fudbalskih nauka.