Franz Beckenbauer
0
"Bayernu Džeko nije potreban"
Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ce nam ta sirovina, nismo spali na to da kupujemo seljacice iz sela wolfsburg.
kolicina komentara pokazujee,koliki je to igrac i koliko izaziva ljubomoruu..car jee...kompletan igrac,brzina,dribling,sut sa obje nogee,trebal jos..
dzeko je nulaa,preizvikan....
eh balye sad vam ni svabe nevaljaju. dzeko je bio izbjeglica u njemackoj.
bolji od Rooneyja, bolji od Ronalda, bolji od Eto\'oa, bolji od Drogbe .... mama mia, kad bi ovo nekom na zapadu isprico, bio bi to vic godine. izvan bosne niko nije ni cuo za tog dzeku.
nek dodje kod nas, platimo mu 200.000 KM po sezoni i dacemo mu kpacke.
dzeko realno ne vrijedi vise od 6-7 mil. eura. obicni je napadacki prosjek, kojih za te pare ima pun kurrac. Grafite zabija puno vise golova od njega i sam se izbori za loptu, dok je dzeko obicni sidras (sidro) koje ceka loptu.
niko ga nece.
IBRA KING POTPISUJEM PIPO prodajem svog bmw- a iz 1989 godine u znak protesta ako ga ne prodam zapalicu ga
veze ti nema franz nemoj dzeko u bayern molim te nema gore ekipe propast ces
Bravo PIPO pravi si herzegovac uz tebe smo glawni si
sta ce vam dzeko - kupite pipu
Dzeko ima strasnu statistiku, da igra u jacem klubu brojke bi bile i bolje. Svi gore navedeni igraci igraju u jakim klubovima, tako Dzekina statistika ima vecu tezinu. Ibra, Dzeko, Rooney VRH, KLASE ZA SEBE! Sto se tice Bayerna, Toni se nece vratiti, Gomez i Ola u ovom trenutku nisu zajedno dali 19 golova u Bundesligi. Gomez je dobar ali ni blizu Dzeke, Olic nije rasan golgeter, ali je veliki borac.
Dzeko je za olica i gomeza messi 100%
Pa sta ce mu Dzeko kada ima Gomeza i Olica + Toni...sve dokazani igraci...i nista losiji, ako ne i bolji od Dzeke... Mislim bardo je Dzeko ali je i Bayern veliki... Olic je trenutno bolji od Dzeke...obojici respect