Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bundesliga osvojena, cestitam Bayernu :D
Niko Niko moras dovest svoje igrace a ne da igras sa tudjim igracima . Tako rade najbolji menageri . Podmladi taj Bajern sto prije starci nek sjede i gledaju
prvak nakon prvog kola vec siguran
Ovaj Bayern nema šta tražiti u ligi prvaka... sve dok su i dalje nosioci igre Robben i Ribery. Penala nije bilo. Slaba igra, ali prva je utakmica pa je očekivano.
@MarlboroGold Joj sto ne mogu ovih laznjaka, a da je bio start nad retardom Dzekom bio bi penal..
Jača je francuska liga od ovog odrona od lige.
@Muha_89 Pa prati francusku i suti. Gledaj padavicara Nejmara od 222 m€. Pusti nas da uzivamo u Bundesligi.
@opp Možeš uživat jedino ako za bayern navijaš jer već sad možeš slavit titulu. Lp je mjerilo za sve pa ćemo da vidimo..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jaca talijanska liga
Francuska nije, al italijanska je oduvijek i bila jaca, imali su manju krizu,ali i ssada su jaci..
Dobar start u novu sezonu ! #MiaSanMia
@MeSko Hz sipu ga crncu mesa
penal nije bio...ali sta se desava s bundesligom? 1. protiv 3. a utakmica na nivou trece spanske lige, to vise nije ni smijesno nego tuzno. Nevjerovatno kako je njemacka liga u tako kratkom roku mogla tako propast...i njemci se vec sprdaju s vlastitom ligom...Tuzno! Ovaj Bayern je nekad bio sila a sad je na razini Seville, sto nije lose ali to sve govori o jacini lige kad je takva momcad daleko najjaca.
@serator prije su imali kvalitetu ali sad je to sve tuzno...imaju smijesnog trenera, smijesan napad, smijesne bocne igrace....ta momcad u spaniji nebi bila medju prvih 5 a i popit ce batine cim nalete na prvu spansku momcad i onda ce opet kmecati o nekakvoj uroti.
@serator Ma ovaj Bayern nema šanse da osvoji ligu prvaka ove sezone...
Čuj to... Levandowski puca penal a Robben u offsajdu i ponavlja se penal!! kako to KLIX??
Da si gledao utakmicu znao bi.
opravdano ponisten gol, tj ponovljen penal, ali mislim da penal nije bio,tip je vec uveliko bio na travi i klizio..kada je Ribery krenuo na njega..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)