Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
moram reci da mi se do odredjene mjere vratio optimizam glede utakmice protiv Liverpoola, ali ovo stvarno izgleda lose i bojim se da bi Bayern mogao ozbiljno stradati. Niko Kovac jednostavno nije covjek koji moze osvojiti Ligu prvaka. Uprava je radila jako slab posao oko transfera i dosli smo u situaciju da nas i dalje guraju stari penzioneri. Svaka cast Riberyu, po stare dane daleko iznad Comana i Gnabrya.
@mlw0 Nije ni Di Mateo bio trener koji moze osvojiti Ligu Prvaka. Nije ni Zidane djelovao kao neko ko bi mogao osvojiti kad je dosao na polusezoni. Pa cak ni Luis Enrike, vukao se po Romi prije Barce. Tako da, ne otpisuj nikad tradicionalan klub Lige Prvaka.
@mlw0 A mnogo je do februara. Bayern ima zimsku pauzu, Lpool nema. Van Dajk nece igrati prvu utakmicu. Vratit ce se Toliso, James i Robben. Moguce da ce doci novi stoper u januaru, Hernandez iz ATM. Plus, Lpool ima pritisak za osvajanje EPL veci no ikad. A u grupnoj fazi izgubili su na sva tri gostovanja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Justinian je jedan obični šarlatan dugog jezika poput Milorada Dodika... Boj se boj se, Kongolo je tu...
Povalja Ribery volove :)
Pocelo je i osvojice ligu.