Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To kralju pelazite svi iz bezveznog BAyerna . Bayern ce dovesti Dzeku da li ove ili iduce godine cuce se.
Heheheehe ovo je jako dobar vic, samo 1. April je prosao davnooooo:):):) Uprava Bayerna je rekla da ekipa ostaje ista kao i prosle sezone s tim da ce probati pojacati odbranu jer im je to najslabija karika. Bastian i Phillip su djeca Bayerna i nema sanse da bi ih pustili, njima pare ne trebaju jer za ne upucene Bayern je ekipa sa najboljim finansijskim poslovanjem na svijetu (bez Pereza, Abramovića i slicnih), shvatate? BAYERN4EVER
hahha, vece gluposti nisam procitao. ovo neko iz vase redakcije smislio ? hahaha. pa kad su odbili onolike pare za Ribery-a ,i uspjeli produziti ugovor, zasto sad rasipati ekipu. a Lahm i Scheinsteiger su rodjeni bavarci,i mislim da nece nikud ici zadugo.
ja kao navijac bayerna sumnjam u ovo. Podavati kostur ekipe mi bas ne lici na njihovu politiku vodenja kuba. al eto zivi bili pa vidili :)
ja ne znam odakle izvor ove informacije..niti jedan njemacki dnevnik ovo nije prenjeo...gluposti pricatee...ne bi ga niti u snu pustili