Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci covjek se smije dati izjavu da zeli vecu minutazu ehehh
Bayernovi golmani su uvijek bili prvi golmani reprezentacije. Najvise igraca u reprezentaciju je uvijek dolazilo iz Bayerna. Ter Stegen jeste dobar golman (Njemci su ih uvijek imali), medjutim prica da je Ter Stegen bolji od Neura je malo reci smijesna. To moze izjaviti ko fudbal gleda kada je El Clasico, i eventualno pokoni tekmu u LP, dakle djecurlija koja odbrane golmana gleda kroz to sta je ekipa osvojila (kao da rezultat ovisi samo o golmanu). Ovaj dole DartRay je neozbiljan djecak.
Uprkos tome sto navijam za Bayern, ter Stegen je u PUNO boljoj formi nego Manu..
Dobar vic moram priznati..
kao da pricamo fudbalskom savezu neke zemlje iz tzv treceg svijeta..nevjerovatno🙉
Ter stegen je realno bolji ne samo trenutno nego i sezonu dvije unazad, normalno s njegove strane da daje takve izjave.
ovo je meni izgleda kao da prodaje drva
Uli Hoeneß, bivši kažnjenik, od ranije poznat organima gonjenja zbog utaje poreza.
Pa dobro, neće ni Neuer vječno da brani. Medjutim, ne treba Hennes da se mješa u izbor repke za golmana.
O ovom treba da odluci selektor njemacke reprezentacije,a ne neki predsjednik kluba.Trenutno je Ter Stegen jedan od najboljih golmana svijeta i on sjedi na klupi njemacke reprezentacije.To je Neuer sam trebao da kaze i da ustupi funkciju mladjem i boljem golmanu jer njegovo vrijeme polako prolazi.Jednostavno sebicnost.
Ter Stegen je vrhunski golman, odmah iza Neuer-a. Neuer je dugo bio povrijeđen, ali kad sam ga gledao u utakmici protiv Leipzig-a, bez sumnje najbolji. Kapiten, iskustvo, refleksi...
Suspenzija kluba na godinu dana u drugu ligu...a ovog krimosa poslati u penziju.
Nek si im reko sad ce odma oni kako ti kazes :)
Bili i ostali šupci