Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto je najgore Real ce u finalu odigrati perfektnu utakmicu i osvojiti opet!
@mrAdil Tipujem na 2 razlike u korist Reala...toliko!
Real ima velikih problema u odbrani i vidjelo se to protiv Juventusa i sinoc protiv Bayerna. Bayern forsira uporno Muller - a medjutim momak je izgubljen, Lewandovski slican, Ribery presebican.
Nemas ti poima....
Bravo Omare! Na prpstoru BiH nema boljeg novinara sto se fudbala tice, a predavanja bi mogao drzati, pa, vjerovatno svim nazovi "strucnjacima". Bravo!
POKLON JE OD SUDIJE ZA REAL PENAL NIJE SUĐEN ZA BAJERN,RUKA -ŠTO JE PRIZNAO I MARCELO
Cuj ovaj tim Reala najbolji u historiji? Ko je ovaj novinar? Ja jos nisam nigdje u sportskoj stampi diljem evrope procitao takvo nesto. Za Barcelonu 2009.-2011. Mnogi kazu najbolja momcad u historiji, za Bayern 2013., takodjer. Milan 1994., Juventus 1996.-1998., Man.Utd 1999. E to su ekipe koje se pamte. Ovaj Real ce se pamtiti po sudijskom guranju cak i u finalima
U velikoj si zabludi. Osvojeni pehari Lige sampiona i stvaranje istorije govore sve. Ayax, Bayern, Liverpool, Milan, Real ... pa tek onda Barcelona.
Heynckes je uspio posložiti Bayern iako je u oba meča imao veće probleme s povredama nego Bayern. ehhehehehe
neznalice jedna... pa i ovoga puta je sudija izrazito grijesio na stetu bayerna. ne samo prosle godine!
Pokazao je Bayern uzaludno petljanje.
Alaba jeste vrhunski igrac ali Kimmich nije uopce na tom nivou trenutno...zabio je gol...odbijanac...i jos par puta presao centar...prosjecan igrac... Sinoc je Ramos pokazao zasto je najbolji obrambeni igrac svijeta...
Ono dodava je Jamesa Golmanu je u najmanju ruku sumnjivo. Samo kazem
Golmanu je dodao Tolisso..
Halaaaaa Madrid
Pojest ce ih Liverpool u finalu. Ovaj Real sve sto je dobio, dobio je na silu. Mora ih nekad stati.
Nisu ni juventusa zasluzili proci a kamoli bayerna al haj kad im se stima sa sudijama O navijacima reala s naseg prostora mogu rec da zasluzuju terapije
Jesi zaboravio na cist faul Benzeme kod drugog gola...posto je bas njegova sjena gurala golmana Bayerna...
Kazem vam terapija
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šteta, Real je imao 2 poklonjena gola, uz to povrede mnogih igrača Bayerna je rezultiralo prolazom Madriđana, a ispadanjem Bavaraca.
meni je najodvratnije što su se jučer valjali zadnjih 15 minuta. padavičari odvratni.. + još sudije