Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
francuzi seru.. pokusavaju pred samo polufinale da destabiliziraju Bayern dabi Lyon prosao.. sto nisu prije iznijeli ovaj skandal nego bas dan pred utakmicu.. koja slucajnost..
1921 20.04.2010. u 15:09 Svinja je svinja bilo gdje da je .
stalno vodeci racuna o tome koji nick upotrijebiti... Mora da je grdna patnja biti opsjednut gradom, a živjeti u vu ko je bini. Mora da je grdna patnja ništa drugo u životu ne znati raditi, i ne imati šta raditi, pa samo na portalu te he ra nskom sveti sr psk i cilj ispunjavati: pljuvati po bal ija ma i pot uri cama... Nadam se da te bar za tu grdnu patnju bar dobro placaju. Onda i ima smisla. Ako nisu.... Necu da mislim o tome. Dobro. Sunce je, lijep dan. Odoh u Grad. Sa velikim slovom G. Ti ostani na koti. Dežuraj. Možda naide još koja vijesti na koju se može komentarisati... Grdna, grdna patnja.
srbi u bosni ko krmad u teheranu!!!!
pr vi se javljati na svaku vi jest,
koji nosi ime te he ran sko,
Ben Arfa i Benzema ...... al eto na vasu dusu to o ribery-ju...
Mora da je grdna patnja biti po cijeli dan na portalu
Pa gdje si bolan Salihamidžiću, nismo te odmah prepoznali :D
riberi ima zenu muslimanku i on je uzeo islam ako niste znali da vas upoznam tim.i ne lici na covjeka kojim ga prestavljau u ovom clanku.
Bitno je da ti vjerujes u proroka Isusa = Issa Alejhisellam !
Voli cojek maloljetnice isto onaj Muhamed prorok.