Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bundesliga postala, losa sve zahljuci celnicima Fc Bayern München!? Nika nece biti u rangu Engleske lige, Spanske lige itd!?
Znaci, napravio sam nalog samo da bi prokomentariso ove brojeve na slici. Boze ti sacuvaj. Nigdje redosljeda.
U ligi prvaka im neće biti dovoljno ni 13.
Bayern je masina i sa 10 igraca!
Oni svakako uvijek imaju sudiju kao 12. igraca
Ocigledno dijete da nisi nikada gledao Bayern. Proslo je 9 davno, ajde na spavanje!
Nema ovdje sankcija jer je Njemačka savez uvijek uz Bayern. Ovo da je se desilo npr Dortmundu ili Stuttgartu bilo bi oduzimanje bodova i 3:0 za protivnika.
Prva stvar sto nije Bajern kriv , 3 sudije na terenu i jos VAR nisu skontali gresku. A druga stvar, 17 sekundi, sta je frieburg mogo uradit za 17 sekundi kad su u 90 min 1 gol zabili
Nije Bayern kriv Kriv je sudija