Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zao mi vardara al svaka cast
Na koju foru ovaj Višća daje golove u klubu , to mi samo nije jasno .... u reprezentaciji meda ne može ni protiv Andore
Ocito se slabo razumijes u fudbal. Pogledaj koju poziciju igra u klubu a gdje u reprezentaciji pa shvatices na koju foru;)
@saburin Igra krilo kao i u reprezentaciji ... na kraju krajeva nebitno šta igra, krilo ili AMF kad je u reprezentaciji amater , jedan od najgorih ubjedljivo ...
Bravo Višća
Edine svaka cast
Cestitke Edine i da prodjete i u grupnu fazu da vas tamo gledamo.
Prolaze 1000%. Igraju nesto izmedju Barcelonine tika-take i Mourinhovog Chelsea. Jako pametna ekipa, i mislim da mogu daleko u LP. Gledao sam cijelu tekmu, i osim Visce, Adabayora, Emrea, Clichya, i ostatak ekipe odaje utisak samopouzdane ekipe. Imas utisak da igraju zajedno od rodjenja, citaju se samo tako.
Rijeka prodje dalje, svaka cast...