Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pjanke nazad u Juve...eno vratio se bivsi trener...upadaj u sistem, bjezi od tog zutog...doveden si u Barcu zbog pogresnih razloga, bio, vidio, sad nazad u Juve...ili Romu...igraj jos malo i eto...
eh ne moze to tek tako, ipak se platio sator i pjevaci itd sad suti i trpi kakva god da ti je zena bar koju godinu :D
ako koeman ostane, barseloni se ne pise dobro ni slijedece sezone
Sta je lik napravio u zivotu kao trener velilo nista. Olicenje soviniste i rasiste to svi kazu u svijetu. Da su postavili bilo kojeg trenera juniora ili cak pionita bolje bi igrali.
I ja sam ovog otpiso na fifi Bogme
Holandjani su vazda bili ključni za Barcu-Krojf ju je uzdigao do zvijezda, ovaj će je strovaliti u blato.Čovjek koji uništava tuđe snove na ovakav način se ne može nazvati nikako drugačije nego psihopata/mostrum-džaba mu stručnost ako nije čovjek.
Kakav je ovo sljam od trenera ima 15 igraca koje on koristi i ostali mu ne trebaju, kakav amater. Jos sto je najgore nije mu ovo jedini klub u kojem ovo radi i prije je ovo radio, ne znam sto ga dovedose, bolje bi bez trenera igrali.
Fašista i rasista ostaje to što jeste, citav zivot.
Meni je ovaj svijet fudbala totalno nejasan. Platiš 7 miliona i lik ne igra uopšte.
Najlosi covjek u svijetu trenera.Zapiko dovesti wilijanduma i pokopa sve vezdnjake da dokaze kako im on treba.
Nije Spanija izgleda za Koemana ili se tamo drugacije ponasa. Nisam cuo jednu losu rijec o njemu dok je bio trener holandskih ili engleskih ekipa.
Nisi ni prvi ni zadnji. Nije te Koeman doveo u Barcelonu.
Komicna ekipa, Pjanic na klupi a samo cetiri igraca vrijednija od njega Stegen,Pingvin svih pingvina (messi),fati i de jong ...
Za dvije godine ce plakati sto su otjerali ovog igraca... vrijedit ce 10 puta koliko je placen ali....
Ima nešto odvratno u ovim riđavim, Koeman, Bakir hahaha
Psihopata
Ma taj nije dobar u glavu Bgm, nije zbog Pjane nego vako mrzi puno igraca a trener im frajer, ne moraju igrati samo oni koje gotiviš i nemaš ništa protiv njih, ne sprdaj se žućo.