Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klix o sportu... ko vegeterijanac o mesu. :)
Naslov za ekspresa a tekst haj moze proci na klixu smo 😂😂
Eto oni ne znaju pravila! Pa nije to Čelik u kojemu je "igrao" Laudrup svojevremeno! Kao Barca levati koji se ne znaju sakriti kada pregovaraju! Svasta! Što zeki vire uši kada se sakrije???? Pa nije se dobro sakrio!!! Barca forever!!!
Laporte je ipak malo ispao naivan. Mogao je ovo sve bolje riješiti.
Heheh šta neće uraditi sve da Barsu oslabe.. osvojili tripletu 2015 onda posle toga zabrana 2 prelazna roka.. da bi ih Real mogao stići.. onda ove sledeće Zidane otišao, Marcelo, Ronaldo, Modrić, Benz, Navas svi u tridesetim i strah od ponovnog dizanja Barse sa Umtitijem, Dembeleom, Coutinhom, Griezmanom.. i haj sad opet da im lupimo zabranu ali od 5 prelaznih rokova!
@Rienzi* Sta mlatis ti ba? Kakva Realova zabrana, dobili 2 prelazna kao Barsa i Atletiko, a zabrana važila samo u Januaru, gdje se ionako ne rade veliki transferi, na ljeto zabrana ukinuta da gospoda može koga kupit.. I sad odjednom 5 prelaznih rokova za neku glupost, ispade samo Barsa napravila ovaj prekršaj direktnih pregovora sa igračem.. hahah smiješno, neću sa vam Madridistima ni da se raspravljam kad ništa ne gledate objektivno.
@Rienzi* to je se on prevario jer jer barci uvazena zalba, Barca kupila par igraca i onda im pocela vaziti kazna.. zbog tih popusta Barci on se prevario pa misli da je nekom drugom popustano.. :D dobro se sjecam kad je Barca dobila zabranu.. onda ulozili zalbu i kupili suareza.. a onda tek kaznjeni... haha i ovaj sad dipr ovdje da je neko drugi povlasten..
PRIKAŽI ODGOVORE (13)