Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Safet Sušić Pape, legenda PSG-a i bordo kluba, selektor reprezentacije BiH i trener Barcelone. Vrh..
Safet Sušić Pape, PITAR, legenda PSG-a i bordo kluba, selektor reprezentacije BiH i trener Barcelone. Vrh..
Naravno, to se podrazumijeva.
Nedam Papeta,idemo na Svjetsko s njim,pa kad osvojimo,onda ćemo razmislit dal da vas trenira...
Ja sam veliki skeptik što se tiče njega kao trenera. Po meni on veze sa životom nema, samo je ova reprezentacija uigrana i dovoljno jaka da se obračuna sa velikom većinom svjetskih reprezentacija.
@ideologija Trebaš da se zoveš 'demagogija'
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pep > tito > tata > pape
Auuuu treba Barecloni prodavati sada ove VHS čitače xD uzet strašnu lovu
ma ovo bi ja nekako i razumio da je 1.april , pa ljudi dragi jesti vi normalni , ne kazem ja da safet nije dobar, al dovoljno dobar da preuzme barcelonu nije :) , samo mi nije jasno kako ovakve gluposti neko moze izvalit, pape je trener za reprezentacije sa klubovima mu bas i nije islo , pokazao se u turskoj :D
ŽELJEZNIČAR JEBE SARAJEVO MANIJACI JEBU HORDE ZLA
lijepo je vidjeti mlade ljude kako vole guziti druge mlade ljude. so GAY! :)
da je prvi april,pa bih mogao i skontati da se objavi ovakva vijest!
'Ideolog'...nemas ti pojma ko je Pape i kao trener i kao igrac.Prouci malo historiju BiH sporta....
Ako bi on pristao znaci da bi napustio gnijezdo zmajeva a bez njega zmajevi ne bi bili tako jaki u finalu svjetskoh prvenstva protiv spanije. Koji su ovi spanci mangupi :)
..ha ha...nije valjda 1. april...ee svasta..
Sve ok i nadamo se tome ali postavlja se pitanje, da li po pravilima neko moze biti i selektor neke reprezentacije i sef strucnog staba nekog kluba u istom trenutku? Ako ne i recimo da stvarno Susic ode u Barcelonu onda cemo mi tesko na Svjetsko. Bila bi to velika steta za reprezentaciju i narusavanje atmosfere u repki. Ako je ovo zaista istina onda je Pape na velikom iskusenju. Ljubav prema domovini ili novac i slava u Barceloni?
HAJMOOOOOOO SPRECA :D
E ovo je vic mjeseca! Zna li Zubizarreta da su svi klubovi koje je Sušić trenirao redovno ispadali iz lige?
@veziracku Ne serendaj. Eto nek ti znaš, Zubizareta je trubadur, ti si pametan, pitaj da im budeš direktor.
@drkedi, vodi Sušića kući, kurčina je on moj obrezani, a ne trener. Dok mu nisu poklonili selektorsko mjesto nije ni znao ko su reprezentativci BIH. Sad ispade on neki trener! Za njega je Barbarez izmislio fudbal.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bulšit :O
"Nakon što su Nou Camp odbili Michael Laudrup i Andre Villas-Boas, a time out zatražili Roni Koeman (Feyenoord), Ernesto Valverde (Athletic Bilbao) i Luis Enrique (Celta Vigo)" isto da je barca klub iz 2 kosovske lige i svi bjeze od nje! ovakve lazi, koje je samo jutarnji objavio, djelo su bolesnog uma Tomislava Židaka
Ma kakav pape, trebamo ga ispljuvat ko što ga je na početku pljuvalo vas 90% i dovest Sergeja Barbareza da se uči na reprezentaciji.
pape samo opusteno ;)