Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da hoce naletit na Monaco u ligi sampiona nece im 5 sudija pomoci. Ni njima ni realu ni ovim ostalim "velikanima".
slazem se ali kad bi utakmica trajala nekih 70 do 75 minuta. poslije toga njihov polet naglo padne. mada su me veoma pozitivno odusevili u ovim utakmicama koje sam gledao. sad nakon dugo vremena i iz francuske imaju ekipe koje su zanimljive za gledati.
Pa nije valjda opet crveni karton i penal !!! EEE svašta ...
Ovu Barcelonu bi Vrbanjusa otresla da nema muljanja. Kako njima samim ne dopizdi ovo vise. Jedino sto vrijedi u danasnjem fudbalu je onaj Monaco koji igra najlijepsi fudbal, ovo ostalo sve taraba.
Lagana pobjeda... Sad ide ona dosadna reprezetativna pauza.......
Penal za lakija, odnosno tim mu.
Šta radi Suarez u 16ercu? -Ceka da ga neko pogleda pa da padne :D
CRVENI KARTON za Valensiju govori sve
@SnoopDogg Da nisu imali igraca manje bar bi nerjeseno izvukli
penal nije ofiran sekunde
Iako sam navijač Reala čist je penal bio, Mangala kloc veliki.