Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji pederi ovi iz Barselone..umesto da igraju opusteno i pobede sa par golova razlike ako vec moraju..oni ponizavaju jednu ovakvu ekipu koja je nikla iz pepela..vratice im se za ovo..nakantace i njih neko ovako..
Vamos Chape
Jest da su ih nakantali ali ne bi imalo smisla sad organizovati utakmicu pa se dodavati na centru kod 2-0 ili skloniti svu odbranu da bi mogli zabiti gol. To bi bilo čisto ponizavanje i omalovazavanje protivnika. Ovako barem mogu reći da su igrali utakmicu, umjesto da bude da su došli ubrasti neku milostinju ili nečije sazaljenje
najbolji komentar
Hebem vam sve zivo. 5 golova ucerali invalidakom klubu? Mogli su fino bar pustit koji gol ili se suzdrzati sa 1 ili 2-0. I meni se rugaju kad kazem da ne podnosim Barcelonu.....
Ovo ti je kad pozoveš nekog na ručak pa sve sam pojedeš.
Ne mogu da vjerujem da su ljudima zabili 5 golova. Pa kolika neljudskost to mora biti da u prijateljskoj tekmi s ovim timom ti zavrsis 5-0. Uzasno.
@gladijator Da je bilo kakva utakmica takmicarskog tipa bilo bi OK i realno, ovako je preglupo.
plus navedeni strijelci a nisu naveli da je gol postigao ovaj Buskecc
ovo je utakmica gdje se igra neriješeno a ne da ubijes u pojma ljude dodatno
Ovaj Messi nema pojma od zivota.
@VooDoo He he staces drugo? Sta nam je preostalo? :)