Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesu naporni s njim k'o da je on licno izmislio fudbal...volio bih da se hoce pokazat k'o kakav promasaj, otimaju se za njeg k'o da moze sam protiv 11 igrat :S
ovde drugi transferi ne mogu doci na red od ovog klovna,evo 5 mjeseci ga klix prestavlja u barceloni,sigurno ce biti presrecni ovi iz redakcije kad vec jednom potpise i olaksa nam muke svima.
Vidjecemo u ponedjeljak, dal je to taj pravi Neymar, mozda su u barsi kupili nekog dvojnika :))) u svakom slucaju, bice veoma zanimljiv nogomet sledece sezone koju jedva cekam, vecina klubova se ponovilo, pa tako i Barsa, vrijeme je i bilo da se napravi nekih izmjena u fudbalu !!!
klix ga je predstavio vec dovoljno puta....
nebitan je ko semafor u gta ...