Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
U Barceloni i Realu bar zadnjih 20 godina nikada nisu igrali robustni napadači tipa Džeko, Kane, Lewandovski.. i jedni i drugi su okrenuti ka fudbalerima nižeg rasta, brzim, okretnim sa niskim težištem a'la Sušić, Aguero, Suarez. Mesi.
Šta je sa Gudjohnsenom?
Ma ne vjerujem u ovu vijest jer svi znamo da Barsa ne trosi pare kao Real i uvjek se oslanja na svoju akademiju La Masiju 😂😂😂
Nije on napadac barcinog stila. Samo Dembelea malo odgojiti i to je to
100% neće u Barcelonu a pogotovo ne za toliki iznos!
Nisu normalni. Ova klocina ne vrijedi ni 30 milki, a pogotovu što se ne uklapa u Barceloninu filozofiju igre.
@hogar_strasni brzo posalji komentar u upravu Barcelone dok nisu poslali ponudu
Ne lupaj Klixe svega ti.. Ni u jednom mediju stranom se nije spomenuo Kane u kontekstu Barce, jedino vi izmišljate. Otkud vam inspiracija za ovakve gluposti hahahahahaha..
Ima na skysports pod transfer news... jutros bilo. "Barcelona are hellbent on landing £200m-rated Harry Kane next summer, according to the Star on Sunday. With current Nou Camp hitman Luis Suarez nearing 32 and struggling with long-term knee problems, the Spanish giants’ hunt for a world-class replacement has begun." Samo što ne vrijedi ni 100 milja...
Barselona?