Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovo je vec Barca kakva treba biti, za koju navijam.. Kakva akcija za 1-6 auuu... Pjanke Bogami Kuman te ne gotivi, izgleda da te cuva za Fince...
Bog te j....prvi put da pozelim da sam ko pjanic....isto smo gleali tekmu mozda sam ja i vise uzivao...samo on ima vecu platu
Barcelona strašno odigrala, najbolja utakmica sezone.
Budimo realni I Barcelona I Roma pobjedjuju kada ovi nasi sjede na klupi, a ako I dadnu golove to bude drugi ili treci go na utakmici odnosno onaj koji nije odlucujuci.
ključni igrač Barce....drži ključeve od svlačionice
Panjić pustio korijene na klupi za rezerve.
Pjanic na ljeto ide iz kluba, doveden je iskljucivo da se poravnaju racuni i to je sve, kada je pusten da igra uglavnom prvom do sebe i pravi kikseve koji protivnici koriste, u Juventusu je mogao igrat sta hoce, Barca je ipak klasa vise za Juve to se i vidi po njegovoj ne igri u klubu gdje je postao 16ta opcija
Ja bi sjedio na klupi ako Pjanić neće.Meni dosta 2000 eura mjesečno
A jest dobro pjaniću,da hoče meni svaki dan dat na poslu da presjecima,ja bi bio presretan...
Citam naslov i umjesto opet ucini mi se da pise uspjesno. Pa rekoh i to je uspjeh
Ako se zadrzi ovaj tempo do klasika satrati Smradridjane ko rokvu za svetu Bogorodicu
Ma Odlicno svaka cast za Pjanica. Super je igro na klupi. Mozda ce protiv finske dobit koji Minut Igre da bude u Formi za Barcinu Klupu. Nadam se da se nece Povrjedit.
Boli pjanica taki, ima nove kostobrane jest da mu ne trebaju al nema veze
I uzima godisnje 8+ milioncica, boli ga q.. , njemu drago sto ne igra hahahah
Moj pjanke, kralju, legendo volim te majke mi al nekad me brine da ne dobijes hemoroide. Bježi iz te futave barse vidiš da su naopaki.
Pa ono priča se Laporta priprema doživotni ugovor Messiju,izgleda samim tim opet ona stara Barsa kakva je nekad bila,pobjede 6:1 7:0 8:0 kad je nekad pobjeđivala tim rezultatima,a ne što dožive u ligi prvaka poniženja od Bayerna ili PSG-a.
Bravo momci relizacija vrhunska
Pjanke bolje prredi u Zelju neces bar na klupi sjedit,a pomoces im da ne ispaadnu iz lige... De sevap je brate moj. 😂😂🤣
Kae Pjanke ostaje 4 godine u Barci, tesko da on ostane uopce u sastavu do kraja sezone. 🙈