Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakav redizajn.… kakav novi dizajn... to je blaga liposukcija. Zategnuli par stvari u postojecem trademarku. Zdravo!
Messi je velik, mozda i najveći koji je kročio na teren. Ali Barcelona je velika, nijedan njen igrač nije iznad nje. Nikad ih nisam volio ali neke stvari se moraju realno reći. Uz moj Real anam oni su uvijek bili jedan od dva najveća kluba svih vremena.
Čuj Messi godinama nosi sam Barcelonu... Da im ne bi Inieste, Xavija, Busquetsa i ostalih, Višća bi za Messija bio Džeko.
ja bi jedan izabrao.
Čudo nisu pod pritiskom masona izbacili križ....
Staviti polumjesec umjesto plusa i da bude ko bonbon.
Ma dzaba im kad su smrdljivi cigani, utakmica protiv Leganesa zorno to pokazuje..moras biti mes que un club i kad gubis. #sveizgubilidabogda
Pogledaj ti kako su cestitali Atletiku na tituli u zadnjem kolu kada su osvojili na Camp Nou-u prije 3-4 sezone. I igrači i navijači ih nagradili aplauzom. Koga briga za Leganesom
@nedimhodzic Evo sve letim da pogledam neki fair play potez barcelone jos prije 4 sezone,ne budi smijesan.Ta prica o tome kako je ko biva atletico bitan a leganes nebitan je tipicno za “velike navijace velikih klubova” kakav si ti..pojma ti nemas sta je nogomet!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)