Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DA,TO TAKO RADE SAMO NAJVECI. To sto je Eto`o dio proslosti Barcelone to je stvar biznisa i nista vise,ali ljudi iz Barce ne zaboravljaju proslost,iz zbog toga su najveci,pa ko je to jos ostvario i ko ce i kada ce.
vidi navijaca barcelone, vidi ludila.... eh jadnici....
Barca,Barca i sam Barca ! Mes que un club ! Naprijed,najbolji ste !
Pa Pep ga je i otjerao yebo vam on usta zvaljava ... on je insistirao da Eto\'o ode, i sad ga licemjer zove ... joj supljaka
svaka cast na ovom potezu,a i Eto`o je ovo stvarno zasluzio. gol u finalu lige prvaka samo je jedan dio sta je ucinio u barci prosle sezone (a da ne spominjem ranije )
Jos jednom pokazali ko je najveci :))
Mes que un club! To samo Barça moze.... Samo za njih vrijedi ono Vise od kluba! FCB
TAKO TO RADE NAJVEĆI!
To me nista ne cudi. Ne kaze se dzaba Mes que un club! Barca.. Eto\'o je definitivno dio svih tih uspjeha, i to je zasluzio. Bravo Pep, Jose..
e neću doći iz inata