Nogomet
0

Barcelona pozvala Eto'a na proslavu šest naslova

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Barcelonini nogometaši uoči subotnje prvenstvene utakmice protiv Villarreala proslavit će na igralištu stadiona Camp Nou zajedno s navijačima povijesno dostignuće ostvareno ove godine.

Barcelona je ove kalendarske godine osvojila šest trofeja – Ligu prvaka, španjolsko prvenstvo i Kup kralja, španjolski i europski Superkup, te Svjetsko prvenstvo klubova. Domet je to za koji i sam trener katalonskog diva Josep Guardiola kaže da će ga biti nemoguće ponoviti.

Barcelona je vrlo uspješna i ove sezone, te je u prvenstvu vodeći sastav nakon 15 kola sa 39 bodova, dva više od najvećeg rivala, madridskog Reala.

Sljedećeg vikenda se nastavlja takmičenje u Primeri, a Barcelona će u subotu ugostiti Villarreal. Uoči tog dvoboja će igrači Barçe proslaviti svojih šest trofeja iz 2009. godine zajedno s navijačima, a pozivnicu za dolazak na proslavu i izlazak na teren dobio je i kamerusnki napadač Samuel Eto'0, koji je prošlog ljeta prešao iz Barcelone i redove talijanskog prvaka Intera.

Uz Eto'a, pozivnice za feštu dobili su i Eidur Gudjohnsen, Sylvinho i Jorquera, nogometaši koji su sudjelovali u osvajanju većine trofeja, a prošlog ljeta su napustili Barcelonu.