Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekoliko sati prije Madrid je objavio kako je najuspjesniji klub po broju postignutih golova u jednoj godini u zvanicnim utakmicama sa brojkom od 167. Ali Barcelona ni ti cast nije prepustila Realu vec je sa veceranjih 9 golova oborila rekord te je sa 169 golova u jednoj godini najefikasniji klub u Spanskoj ligi svih vremena. To je razlog vecerasnje golijade
JAO JAO 9-0 pa dobro kad je real mogo petardu popusiti zasto nebi trecoligas devetku
Messi prca Cristianu. @SARAJEVO Žali se glumpom Terryiu što je fulao zadnji penal protiv Manche.
Barcelona 170, Real Madrid 167 Barcelona je u posljednjim danima 2011. godine dobila još jedan dvoboj protiv najvećeg rivala Real Madrida. Katalonci su zaključili kalendarsku godinu sa 170 postignutih pogodaka u svim natjecanjima, tri više od Madriđana... Ovaj se \'\'virtualni\'\' dvoboj vodio kroz ovotjedne uzvratne utakmice šesnaestine finala španjolskog Kupa kralja. Real je u utorak pobijedio Ponferradinu s 5-1 i na taj način skupio ukupno 167 golova u 12 mjeseci. Barcelona je u tom trenutku zaostajala za Mourinhovim nogometašima šest golova, ali je sinoćnjom pobjedom 9-0 protiv Hospitaleta nadmašila vječnog suparnika i u ovoj statističkoj kategoriji. No, za utjehu \'\'kraljevskom klubu\'\', on je svojih 167 zgoditaka postigao u 60 utakmica (2.78 u prosjeku), a Barceloni je za 170 golova odigrala četiri utakmice više (2.65 u prosjeku).
pa real je igrao sa 3 ligasem :D evo i barselona igrala sa 3 ligasem :)) sta je tu cudno 9:0 je taman isto ko da Herenven dobije Oss 11:1!
a kad je real ispadao od treceligasa i to u skorijoj proslosti to je bilo dobro, al neka jos jedan krug da oba kluba prodju pa ce opet el clasico pa kad reala napune bice opet lako je njima...daj budite realni..barsa je imala pola drugog sastava ja im ni imena ne znam pa su opet prejaki
Sta reci, koju posluku porati, onima sto vide crveni a necu, dadnu cist gol a ne vide :))) Malo bolje prelistaj i pregledaj opet te 2 utakmice pa onda komentarisi :)))
SEPARATISTIČKA,KATALONSKA,AMERIČKA PROPAGANDA,SVIMA BI SUDILI A SEBE NE VIDE KOLIKO PLJAČKAJU EKIPE GODINAMA I OSVAJAJU TROFEJE NA TUDJOJ MUCI,NAVIJAČ SAM CHELZIJA I DOK SAM ŽIV ŽELIM BARCI ZLO SVO ŠTO SE NOGOMETA TIIČE,NIKAD IM ONU KRAĐU IZ 2009 NEĆU OPROSTIT...TAKO NIKO NIJE OSVAJAO TROFEJE..
neko je pitao gdje je Messi,ma on se takmicio na svjetskom prvenstvu u masturbiranju
da je barca dobila 1:0 ili 2:0 onda bi je napadali kako su jedva dobili hospitalet, sta vas ku..c boli kolko je barca dobila nekoga, ovdje su vjerovatno najvise komentarisali realovci i navijaci manchestera
Lahko je pobjedjivat bolnice granate i te levate iz spanije,i ja bi sa Slobodom na tom kupu doguro makar do finala tolkoje jaka spanska liga.
Stariji se vjerovatno sjećaju da je Radnički Lukavac tamo negdje 96-97 demolirao Velež sa 10-1 :)
Ovi su malo gori od reala hahahah
opet je na programu bilo izivljavanje barcelone nad nemocnim protivnikom
Izvinjava se Barcelona Realu, uz obecanje da ce ovakve golijade odsad za njih cuvati ;)
slazem se brate apsolutno za tog platinija to je go.v.n.o jedno najvece najbolji primjer je mec protiv BiH,pa ona pobjeda Lyona 7 1 mislim smijesno dokle vise namjestanja tekmi i tih s.ra..nja btw jel zao barsi ovoliko da se izivljava pa ne igraju protiv Fk Torpeda ! ipak realno je puno vrijednija pobjeda uvaliti 6 komada Sevilli ! HALA MADRID ! ali cestitke Barci i trenutno su ipak oni nijansu iza Reala valjda ce se to do kraja sezone promjeniti !
Ovako ce i Rm fasovat\' u Barseloni...