Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAH OVO JE TOP ZA REAL, LJUDI DAJU TOLIKE PARE ZA MATUZALEMA LEWANDOVSKOG, ZA NEPROVJERENOG RAPHINHU!! NISTA NAUCILI NISU!!
On megaikome kluba, postat ce najomrazeniji igrac . I to u 34. Godini zivota . Znate zasto? Zato jer mu zena zeljna da plače micu u Barceloni. I onda nit legenda u Dortmundu nit u Bayernu a nit ce biti u Barceloni.
Meni nije jasno da se otimaju za igrača koji ima 34 godine? Lewa koliko god da je dobar, dati za njega 50 + miliona je pasurdno. Mogu doslovno Suareza dovesti besplatno i manje ga placati, a biće više korosniji nego Lewa, ali Barca radi što Barca najbolje zna, a to je da se finansijski unistava.
Koje bacanje para
Kažu ekonomiski problemi i do guše u dugovima. A kupuju fudbalera od lids-a za 700 miliona eura i lewandowskog.. 🤣🤣
Kae Fadil,ja I asim bi vas sve ilegalno prodali.