Nisu dozvolili iznenađenje
0
Barcelona odbranila titulu prvaka Španije
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokazali su da igraju najbolji fudbal i trebat će dugo vremena da se pojavi (ako se ikad i pojavi?) neka ekipa, koja će odigrati dvije sezone kao što je Barca odigrala, još samo da su polufinale LŠ odigrali bez onoga nesposobnjakovića iz Švdeske, i tu bi krunu imali u vetrini.
Povelja Dubrovniku rimskog pape iz 1188. godine Rimski papa šalje 1188, dubrovačkom nadbiskupu plašt i potvrdjuje stara prava dubrovačke crkve. U pismu pominje Srpsku Bosnu: \"regnum Servilie, quod est Bosna\" (srpska kraljevina koja je Bosna). To je bilo vreme bana Kulina. (regnum u to doba ne mora nužno da znači \"kraljevina\", Bosna je bila tada banovina - Vidjeti u: I. Kukuljević, Codex diplom, II, 148, str 21. )
@sole VOLE IDI ORI,MOJNE TISTRA PO OVOM PORTALU KMETU GOVNJIVI.FUJTO
obrisah anus tefsirom i sehadetom...a hanuma povratnica me ceka u kuhinji,sa pitom, i sveze obrijanom picom:)) al cu joj ga zabit pod rebra bela,ahahah..a voli ovaj moj neobrezani,mala emina secer picek ko paketic,nejebica medj povratnickim zenama,nema od \'95,muje,oco u potocare i ne vraca se..
AKADEMIK 16.05.2010. u 23:22 JOJ, HUSEIN BI PRETRČO PRAVAC OD 200 METARA ZA 15 SEKUNDI ;) joe 16.05.2010. u 23:28 @AKADEMIK YEBEM LI TI BABU MRTVU UPRATIO SAM TE !!!! KRME CHETNICHKO FUJ
Bursaspor sampion!!! ooooleeee oleee oleeeee oleee
hahaha, pa lozim vas sabani jedni, e jeste se upalili ko kutnjak :))) naravno da je ZASLUZENO :)
Bosanski ban Stjepan Kotromanić (1322-1353) izdaje 1333. darovnu povelju Dubrovniku i kaze: \"i zato stavljam ja gospodin ban Stefan svoj zlatni pečat, da je verovano svaki da zna i vidi istinu. A zato su četiri povelje jednake, dvije latinski, a dvije srpski, a sve su pečaćene zlatnim pečatima\".
da nije baho opet prodo kartu?
OL DOBIT JA ODGOVOR KOJEM MEHSEBU PRIPADAJU KOTROMANICI I KOSACE?
Koji je to odron od televizije,poslali toplog becira da komentarise direktno sa stadiona i nakon minute pukla veza...ccc...i dva i pol sata nikakvog kontakta sa doticnim... Nije ni cudo ako znamo da topli becir navija za torpedo a medju njima definitivno nema insana..
Pipo mame ti se napipam
Koji je to odron od televizije,poslali toplog becira da komentarise direktno sa stadiona i nakon minute pukla veza...ccc...i dva i pol sata nikakvog kontakta sa doticnim... Nije ni cudo ako znamo da topli becir navija za torpedo a medju njima definitivno nema insana..
čuj nezasluženo hahahahahaah, đe ti živiš i koji to ti fudbal gledaš oca ti, možda ne isti kao i ostatak svijeta.BOG apsolutno si u pravu
Mes Que Un Club ♥ Campionè Campionè Olè Olè Olè