Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to u redu, ali kako će Neimar proći ljekarsko obzirom na utvrđenu "epilepsiju"??😂😂😀
perete na ruke sa ovim firaunom
Nećemo ga nazad, nećemoooo... Odjednom daje zeleno svjetlo.
prodate couthina i rakitica za 100 miliona i doplatite to para sto imate i rijesen problem obojcu mozete prodati za 100 miliona pa imate igraca koje mozete prodati i namknuti tih 100 miliona prodate dembelea prodate nekog ako oni nece i ne treba im sto im nudite bez veze... al je i ovo sranje svaki dan nova vijest o ovom klovnu...
@epa za 100 miliona dinara bi mogli. Gdje ti zivis pa ko ce im dati tolike pare za ta dva kloca nista nisu pokazali cijelu sezonu pitanje hoce li vise ikada igrati na vecem nivou i da neko da za to 100 miliona
Nisi u pravu. Barça Coutinhha platila 150 miliona, sigurno ga ne daju ispod min. 100, a Rakitica ispod 50 miliona. A namiriti 100 miliona u kešu nikako ne mogu, pa i za Griezmanna su kreditirali 35 miliona (placen ukupno 120 miliona). U zadnjih 5 godina milijardu potrošili. Samo Dembele i Coutinho su 300 miliona.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vjerujem da je Nejmar u ovih par dana preskocio i troclano predsjednistvo clancima vezanim za prelazak u Barsu .. svaki dan bar jedan clanak o tom kako on nedje prelazi, jel moguce da se bas nista ne desava pa svaki dan objavljujete haman jednu te istu vijest ? ..