Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj jesam gladan
Lažes dušo, lažeš zlato.
TO KRALJU ! VIVA MARCELO
Trebao si gledati, imao bi puno nauciti. Nadam se da ce vas Barca razvaliti u prvenstvu.
idi levatu ta ces ti gledati jos imas nocne more u kojima je glavni lik Pjanic:))))
i moj komsija ima novog ML-a i uopste ne znam koje je boje niti me zanima....znam samo da je crn, bez koza, alu felge, unutra mahagoni itd itd LOL..... ......ne seri Marcelo....gledao si, itekako si gledao i jeo se od muke
Bayernov maximum moze biti samo ukoliko je najjaca postava na terenu a kao sto citav svijet zna nije bila cjelokupna prva momcad u postavi hahahah tako da se ne lazemo ;)
Ako je ono bilo koliko manchi treba svaka im cast ;) nedovoljno A sto se tice tog teatra...nemam rijeci....lopta okrugla, dvije momcadi,a navijaci ne igraju na terenu, iste glave, iste noge pa nek se bore... Ronney-a nema u uzvratu, a bayernu dolazi Robben i Schweinsteiger, napokon i mi s najacom postavom ako nista sad ce bar biti fer LOL. neka bolji pobjedi....... ;)
Cuj Bayern i srce, hahaha, pa vidjecemo na Teatru snovu gdje ce im biti srce, kad ih ljudi isprase kao sto su i Milan, sta vam je ba, Manco igra koliko mu treba, sa druge strane ono je Bayernov maksimum, da se ne lazemo.
Keita: Atletiko je popustio Realu... Alves: Real je ljubomoran na nas... itd. itd. I ti se palis na to sto je Marcelo rekao: \'nisam gled\'o, ne zanima me\'.
procitao sam u predhodnom komentaru negdje rijec \"SRCE\", upravo je to ono sto fali nekim ekipama, o realu da ne pricam. najbolje se to vidi kod Bayerna, svi ih otpisali , cak primili i go u 2 minuti i opet trcali kao od smrti sve do jednog, to je SRCE............
@tokyo: dje ba kralj de.bilcina... lako je nekim saban timovima zabijat po 6 komada.... a u LP gdje igraju KVALITETNIJI timovi nidje ih.... tako je i netreba da ga zanima.... jer njima treba jos godina i SRCA za LP..... zato nek ga posisse pjanketu koji ih je izbacio :D
mali marcelo brisi suze radi ispadanja i sipu racku jedan katalonski
aaaa kraljaa
nije ovaj kao nase komsije strumfovi..koji se vise brinu o sarajevu nego o svom selji