Marcelo
0

"Barcelona? Nisam gledao, ne zanima me"

Totalsport
Marcelo (Foto: AP)
Marcelo (Foto: AP)
Realov lijevi bočni nogometaš, Brazilac Marcelo, kaže da uopće nije gledao prvu četvrtfinalnu utakmicu između Arsenala i Barcelone, "jer ga to uopće ne zanima".

"Nisam sinoć gledao Barceloninu utakmicu. Ne znam kako su igrali i ne mogu vam o tome ništa reći. To me nije zanimalo. Ono što me zanima je naša sljedeća utakmica koju ćemo odigrati, u prvenstvu protiv Racinga", izjavio je za As brazilski nogometaš nakon treninga svoje ekipe u četvrtak, a prenosi Goal.com.

Puno više zanimanja Marcelo je pokazao kada je netko postavio pitanje o Realovom mogućem postavljanju novog rekorda, kada je u pitanju broj postignutih golova jedne momčadi u jednom španskom prvenstvu. Dosadašnji je rekord 107 golova, a "kraljevski klub" postavio ga je u sezoni 1989/90.

Real je u 29 dosadašnjih utakmica ove sezone u Primeri zabio 81 gol.

"Postavljanje novog rekorda bit će posebna motivacija za naš tim", kaže Marcelo.

O sunarodnjaku Kaki, koji se još uvijek oporavlja od povrede mišića lijeve noge, kaže: "Kaka je sada već puno bolje, ali ne znam hoće li biti spreman za utakmicu protiv Barcelone."

Dvoboj Reala i Barcelone, vodećih sastava Primere sa po 74 boda (Real je trenutno prvi zbog malo bolje gol razlike), na rasporedu je 10. aprila u Madridu, u sklopu 31. kola. Real će, prije toga, ove nedjelje gostovati u Santanderu kod Racinga.