Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Xavi vizionar
barsa igra spor i dosadan nogomet,bitno je njima da imaju posjed i preko 300 dodavanja.dodavanje se racuna samo kad je asistencija
30,000 navijaca doslo na gostovanje. Ne znam da sam ikada vidio nesto ovako. Respekt.
Da su se branili kao Villareal mozda bi prosli
treba pitati Xavija jel do trave opet...
HAHAHAHAH ipak je Xavi preporodio Barsu prije su i po 4 primali sad samo 3 od ekipe koja nema respect ni za njemačku ligu al ipak pedri je novi XAVI pa ćemo vidjet....
Joj da imaju sad Benzemu..😂😂😂
@zurich77 😂🤦‍♂️🙈
no hate ali barcelona igra lose vec godinu dana
Opet je kriv Pjanić.
Komentator na areni reče 30 hiljada navijača iz Frankfurta. Nek je 20 hiljada to je oko 1 mil eura, samo za karte, potrošnja na stadionu i u gradu. Nek svaki treći prespava i ostane još dan to je još 1 milion. ZOI 84 godišnje prihoduje 2 mil km od karata I mi pričamo o turizmu.
@gooUser1584131788 to sve sto pricas je bruto jer vecinu toga srknu banke i njihovi krediti. Za punudu trebas uloziti a tu svi potezu za bankom.
Ogromno vodstvo? Ja mislio da vode 5: 0 a ono 2:0. Kad cete promijeniti te cirkusante od autora (ne mogu bas da takve nazovem novanarima a ne znam kakobih drugacije).
xavi preporodio ekipu hahahaha.
😂😂😂😂🤭