Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo Liverpool gazi jadnike
Možel šta bolje 1. Maj a naveče Barsa - Liverpool. Taman poslije pijanke nogometna poslastica :)
Sahranit će ih Klopp, neće znati šta ih je snašlo.
@hermanrot cuj Salah prvo ime fudbala,pa sta Messi igra?
Liverpool će ljudi moji večeras da pokopa Brcelonu. Oni njima 3 gola ako ne zabiju, neće niko. Tottenham će u uzvratu uništiti Ajax jer sinoć što sam gledao, Ajax će nezrelost žestoko koštati, vidjet ćete. Dovoljno je samo sinoć malo bilo da se igrači razletaju po terenu pa da nastane haos među Ajaxovim igračima. Čiko Heung min Son će 2 gola zabiti.
Dobiće Barca 1:0. Pretpostavljam da će utakmica biti teški smor.
idemo barsa de sad maloo prvom maju da vidim raju sto janjad peceni roštilje pale kad nemogu ja
Opet trčite pred rudu. Finale je prvog juna u Madridu.
Finale prije finala Luzerpul ? Grohotom se smiijem, po cemu je Luzerpul megamomcad ? Imaju li barem jednog igraca u idealnoj postavi svijeta ili barem jednog od top 5 igraca svijeta ? Barcelona je jedina ove godine impresionirala, a tercet Messi Suarez Coutinho to gaze veceras 3:0
Bas zanimljivo ekipa koja nije osvojila nikad ništa, je za finale prije finala
Looserpool nema šanse !!!!!