Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@hamed Nemas blage veze o nogometu i zato brnja dole... United djeluje supermocno kao tim,jedna cjelina bez onog namazanog gay-a...CR7 je jedan obicni glumac,gladno i napaceno dijete Portugalskih ulica,i sad vidio kako je u svijetu SB-a i prodo se Realu kad je ovamo mogao ostati i uci u legende... Rooney Rooney Rooney Rooney...GGMU :))))
MoČno:) U pravu si.
Što\"stari lisac\" svako malo šalje strelice prema medijima odnosno ekipi Barcelone da ih malo protrese ali mislim da u Barci znaju šta rade i neče nasjesti na verbalne kontakte .Sad treba očekivati da stari lisac u naredna dva dana malo indirektno \"bocne\" sudije ali ipak mislim da je i on svjestan da pred sobom ima močnu Barcu koja je u polufinalu prošla močni Real i da u ovom momentu igraju bolji nogomet od MUTD.
..Fergie..look at who\'s coming...
a vi losiji duplo bez CR7