Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Maradona derbi, kako su ga sladokusci počeli nazivati" kakvi crni sladokusci hahahahahahha😂😂😂😂
Nikad losija lp
Barcelona opasna ko kamilica
i jedna i druga ekipa malo jace od pavlake
Barcelona iznenadjujuce dobra veceras, konacno je Xavi izasao sa iskusnim odbrambenim redom koji moze kvalitetno da se brani. U napadu je falio Ferran koji je igrac koji mozda najbolje u Evropi otvara prostor i na onakvu odbranu Napolija je mogao bas puno da napada ali i da otvara prostor Lewandovskom. Gol Napolija klasicna Barcina greska, suluda dodavanja na 30-40 metara iz kojih prime bar jedan gol po utakmici.
Kako je postalo lako usrećiti navijače Barcelone ekipa im ima posjed 65% i opale nekoliko šuteva pored gola i onda svi u glas kažu super bili smo dosta bolji 😂😂
Vječno opsjednuti Barcelonom… posavjetovao bih ti da se više baviš sopstvenim klubom :)
Napoli ni sam ne zna kako je zabio, možda i uz prekršaj, Barcelona je mogla završiti ovo sa 3,4 razlike, je li moguće da nazad ne mogu 90 min držati koncentraciju.