Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajmo sljedeće godine u Interu: Modrić, Rakitić, Perišić, Džeko, Brozović, ...
S njegovim dolaskom je poceo krah veznog reda Barcelone. One prve godine ga je drzao Iniesta, kasnije kad je trebao povuc vezni red pretvorio se u alibi dodavaca. 2 dobre utakmice u 3 godine. Sve se vidi po Messijevom vracanju u sredinu po loptu.
bolji i korisniji igrac od Modrica
Gotovo neprimjetan, a strašno koristan igrač. Inter bi bio na dobitku. U Barcu dolaze onaj mali iz Ajaxa i Rabio iz PSG. Gužva u veznom redu.
A što bi moglo biti veselo u Interu dogodine.. Džeko, Perišić, Modrić, Rakitić, Vrsaljko, Handanović..
Brozović
Rakanticu, dodji u Gornje lopare. Imaces itopli obrok 2 marke, feslija po utaknici, a premija zagol je cener zagorivo...Cekamote
Nije nikad bio kalibar igrača za Barcelonu, al uklopio se jer i nemaju neku dobru zamjenu za xavija i iniestu
@Nicaze90 najjace mi je kad neka neznalica pocne prodavat muda pod bubrege.
Nije nikad bio kalibar igrača za Barcelonu, al uklopio se jer i nemaju neku dobru zamjenu za xavija i iniestu
Vrhunski igrač volio bi da ide u inter tu ce moc zablistat
@3eger nema on sta zablistat,on blista vec duze vrijeme.