Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posle citija danas,ova utakmica barse ko usporen snimak.guardiola će spucati i barsu ko da gledam
Ah sto se ovi kvazi navijaci Barcelone nalozili...pa ljudi moji...tek je pola sezone...polako...disite malo...
Klošari...
Pa ovaj sudac je u spanskom superkupu sudio sve protiv Reala i namjerno CR iskljucio tj. jedva ceko da mu pokaze drugi zuti, i veceras jeste faul nema sta al koliko se onak glumac Busquets valja pa onako ne bi ni da me Schumacher pokosio prije 30 godina... cigani jedni..!
Razumijem ja tebe, unistili su ti Messi i Barcelona djetinjstvo, nabili komplekse, Biga pitaj koliko puta si zaspao u suzama jer je Barca razbila real, ali eto sta ces. Napredovala je farmacija, ima lijeka i za tebe. Valjda.
hahah staa ovoj dvojici messi uradi, sudarise se likovi
Da sam CR pokrio bih se usima i nikada ne bih pomislio da se cak i poredim sa Messijem, a pogotovo da izjavim da sam najbolji.
zato i nisi
Dok je Messija biće Barselone
@blanco , da nije sudija real ne bi ni postojao... sve što je real osvojio, osvojili su zahvaljujući sudijama... evo i ove sezone ih stalno guraju, barci ukrali do sada najmanje 4 boda
@EkiBosnia, navijač sam Barçe i moram priznati da je to tako. Nisu našli igrača koji bi ga mogao približno zamijeniti. Možda mogu naći nekoga ko će odigrati odlično par sezona, ali igrati 15 sezona vrhunski, to može samo Messi. Tako da je istina to što kažeš.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)