Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj banderaš ti nemas pojma o fudbalu
Barcelona ima SVE sto je potrebno kako bi osvojila SVE ove sezone,nadam se i sljedecih sezona :)))
ček ček malo sve će doći na svoje nakon utakmice sa Chelseaom nisu oni još uvijek imali adekvatnog protivnika a i ako su imali taj protivnik je bio bez pola igrača npr. Real Madrid Chelsea će proći to je jedino što znam zato što ima i napad i odbranu a barca samo napad
Navijac sam Reala, ali ovo sto je Antonio Banderas rekao je apsolutna istina. Ubjedljivo najbolja ekipa na svijetu u ovom trenutku, mozda bolja cak i od one generacije iz 2006. kad su sa Ronaldinhom osvojili LP. Sevillu su doslovno razmontirali, a Iniesta bio idejni tvorac pobjede.
tako je antonio :)