Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dajete malo se obrazujte, sramota je citati ovakav clanak. profit = dobit = zarada u ovom slucaju gubitak (ne dobit tj zarada) iznosi 21 mil €. prihod je prihod. prihod - troskovi = dobit ili gubitak. dakle nisu imali profit (zarada,dobit) od 420 mil € vec prihod.
realov budžet za pojačanja ove godine iznosi 4.582.948.576.939.845.768 miliona eura, pa će opet fasovat pet u pola.
I dobili ste od Hajduka 2 milijuna za prijeteljsku, brzo se zaboravlja.
Gadi mi se kad vidim kako se igraju milionima kao sa našim novčićima od 0,05KM! Afrika nema šta da jede, i ne samo Afrika...
PJANICA I MALETICA U BARCELONU BIH4EVER
Eto taman da kupe Sancheza i da budu jos mocniji next sezone
Cudi me da Barca kupuje igrace, pa oni zive samo od plodova svoga rada. E jesu ove sezone kupili Vilju, Maskerana, Alfelaja.. AL oni su dosli djaba. A djaba i igraju, e jedino mi u svemu tome nije jasno kako to da su igraci BArcelone najplaceniji na svijetu. A igraju djaba!?
@mabh OBNAVLJA PRVU jer nije znao ove elementarne stvari, ali sada je dobar memo! hahahahaha
u pravu si. pretpostavljam da studirash ekonomiju, ili si zavrsio :)
morajul na svakom portalu iste vijesti isto napisane bit :( na source ba i ovdje
Ma ovo je suplja, oni ne kupuju igrace, oni STVARAJU igrace... nisu ni milion dali na pojacanja u zadnjih godina hahahahhahahhaha
glup si :(