Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto je Werder rasuo Bayerna to ne pominjete jel ?
i koji je krajnji rezultat psg-barcelona vajni sportski novinari klix-a? treba vas u prvi razred osnovne vratiti
Radujemo se novoj sezoni i novim majstorijama igrača iz nama Sarajlijama prijateljskog i pobratimskog grada Barselona. Balavci što palamudite o penalima i slično, kupite si mozak imbecilna pokemon generacijo.
Neviđeno si glup, idi igraj se s pokemonima, balo balavi
Hahahah pogledajte koliki je Ibrahimovic nasprem Messia hahaha a naravno barcelona nikada nemoze igrati protiv jacih klubova bez pomoci sudija i simuliranje faulai penala .
kiyametboy ; ne se_ri kretenu
Naravno, Barcelona svjetski poznata po simuliranju, pa čak i u prijateljskim utakmicama :D
po ocjeni portala goal.com najbolji igrac utakmice wolsfburg vs. mc je edin dzeko koji je usao 15 minuta prije kraja i po terenu se kretao kao stealth fighter
Zasto penali u prijateljskoj utakmici?
Kao sto vidim Barca opet penale dobiva, makar i u prijateljskim utakmicama.
to su utakmice
Dominacija krece.