Komentari (291)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Messi :De Botaeng donesi ćevape s lukom,kajmakom,ajvarom i daj 2 lepinje Ne volim Barcu, al ovo je majstor i po
Ispade da je ipak Bayern najslabi klub u polufinalu CL-S
Nemoj tako. Boateng ima epilepsiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
volili ga ili ne Mesi je strasan, svaka cast, a Noer najbolji bavarac
"Hladan kao spricer, Suarez promasio cisti zicer". By Sabahudin Sasa Vugdalic proslavljena golmanska legenda.
Ako ćemo realno Nouer je krivac za prvi gol Barce.....jer onako brzo bacat loptu naprijed kada znaš da imaš jednog ili eventualno dvojicu igrača naprijed
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Drugi gol se ponistava, messi nije dao zmigavac kad je prolazio pored Boatenga
Fulala sam:"Joooj Đe ćeš voliti Jevreja Mesija! " ? O:o ili nisam listala duže.Malo sarkazma inače očekujem takav top komentar. _____________ Rastura svaka mu čast,dobro reče bivši trener njega niko ne može zaustaviti.
ja sam onaj koji je prije 2 dana napisao da Bajern 100% prolazi u finale....sto bi rekli...za***ao se:)) Barca jeste bila ekstra a i kvalitet Messija se vidio tokom cijele utakmice (ne samo kod golova). ipak, da je bilo malo vise paznje i srece utakmica bi se zavrsila samo 1:0 ili mozda cak i 0:0. jer trajalo je dosta da se taj led probije. ipak, za mene Barca jos nije u finalu. Bajern ce ici na rizik i ako mu krene znamo svi kakav je. a ako bude 2:0 do 70-te minute, e tu ce Barca poceti da se trese a Bajern je tu najjaci. po meni, naravno da je sada Barca cisti favorit za prolazak ali Bajern jos uvijek ima sanse. barem za 3:0 pa u penale. a u penalima, zna se:) - Njemci!
to se desilo j2 puta u zadnjih 15 godina da na penale izgube! drugi put nece sigurno! a ako mislis da sam ja Bavarac - ja samo cekam da oni ispadnu
Vidi Barce što se busa u prsa. A Bayern bez 4-5 standardna igrača igra. Uzimajući u obzir sastav od sinoć Bayerna, Barca je trebala pobijediti minimalno sa 5 razlike. Da ste kakva ekipa, tako bi i bilo. Da su svi spremni bili u Bayernu, ovaj biu rezultat bio akoBogda...
Nije bas tako. Bayern je i u 75 minuti imao dobar rezultat. Nije morao primiti tri gola, a primio ih je zbog svoje greske i psiholoskog pda, potpunog gubljenja koncentracije nakon nje. Za ekipu koja gostuje vazan je gol u gostima, a bez Riberia i Robena to je bilo puno teze. S druge strane Barcelona potpuno kompletna spremna da kazni i najmanju gresku.
Kojih 5 igrača, imena? Uostalom kada su se prošli put sreli, Barca je igrala bez dosta prvotimaca i poprilično iscrpljeni od prethodnih utakmica i tada nisu tražili izgovore nego su prihvatili gorak poraz i krenuli da popravljaju ono što nije bilo dobro u njihovoj igri. Rezultat se vidi. Barca bi i pobijedila 5 razlike da nije bilo Neuera. Ostalih 10 igrača su se pokazali kao prosječna španska ekipa.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
U Minhenu ce Guardiola, ako je pametan, cuvati ovih 0:3. kao protiv reala prosle godine. Bude li krenuo u napad bit ce 0:7
Vidjeli smo sinoc jednu od tri najbolje utakmice u zadnjih 10 godina. Fizicki, tehnicki i takticki dvije sjajne ekipe, vrlo slicnog napadackog stila u utakmici u kojoj se svaka ekipa pokusavala nametnuti kroz svoj kvalitet bez ikakve opstrukcije. Toliko vrhunskih poteza, toliko tempa i agresije kao u prvih pola sata rijetko se vidja. Igraci fokusirani. Lopta se mogla primiti i dodati. Treci dodir bivao bi osujecen. 75 minuta 0-0. I kad je Bajern ostvario posjed na Camp Nou,sto u zadnjih 10 godina nikome nije uspjelo, nacinio je prvu gresku i odmah bio kaznjen. Od gotovog veresija, psiholoski sunovrat i na kraju NOKAU. Desava se. STeta zbog neizvijesnosti revansa, mada nas istorija uci da njemacke klubove nikad ne smijemo otpisati. Utakmica za pamcenje. Posjed je
Sad još kod kuće da izgube 5-0 pa da otjeraju onog gvardiolu.Napravii od Bayerna dom za španske starce.Papak otjerao Kroosa a doveo onog penzionera Alonsa.
Ma meni je švaba vrh...mada igra ovaj rahitiko...
Messija porede sa najboljim igracima svih vremena.. Ronalda (pokusavaju) porediti sa Messijem..tu je razlika
Ojjj braco mila...haha...naprijed barsaa...!!
Cinjenica da Bayern ima najvise registrovanih clanova u svijetu govori o kakvom se klubu radi!!! Klub koji ima milione na racunu ali mu nisu isti potrebni da bi bio godinama u samom vrhu svjetskog fudbala!!!!
GOLČINA http://dai.ly/x2pciy4
bauštelci, vozači audija i passEta, tim bajerna zajedno s klupom i trećom postavom, mnogobrojni bosanski, hrvatski i srpski lizači švapske guzice, švabe, pep... kolektivno svi na aparatima! bolnička intenzivna njega odavno puna, voze se i u druge bolnice! biće ovo teška noć! http://2.ii.gl/xxgImkQ8B.jpg
a ko te vi?
Ti mora da si onaj BIK iz spanije pa ti smeta svabo jer ti BIK rodjak iz svabije uziva u pasnjacima dok tebe jasu i bodu te u guzicu!!! ubit ce te ljubomora i zavist ako te ne ubije kolac u dupe!
'ta će Bayern :D
Tako je trešnjice :3
svaka cast i zabaru i svabi, ali ove godine najzanimljivije bi bilo da se gleda el classico u finalu.
zabari uzimaju na zabarski nacin
Baš suprotno, ec se gleda barem 2 puta svake godine, nerijetko i 4. S druge strane Juve i Barca se nisu sreli godinama, tako da bi to bila ekstra utakmica..barem osvježavajuća ako ništa.