Vidi Barce što se busa u prsa. A Bayern bez 4-5 standardna igrača igra. Uzimajući u obzir sastav od sinoć Bayerna, Barca je trebala pobijediti minimalno sa 5 razlike. Da ste kakva ekipa, tako bi i bilo. Da su svi spremni bili u Bayernu, ovaj biu rezultat bio akoBogda...
Nije bas tako. Bayern je i u 75 minuti imao dobar rezultat. Nije morao primiti tri gola, a primio ih je zbog svoje greske i psiholoskog pda, potpunog gubljenja koncentracije nakon nje. Za ekipu koja gostuje vazan je gol u gostima, a bez Riberia i Robena to je bilo puno teze. S druge strane Barcelona potpuno kompletna spremna da kazni i najmanju gresku.
Kojih 5 igrača, imena? Uostalom kada su se prošli put sreli, Barca je igrala bez dosta prvotimaca i poprilično iscrpljeni od prethodnih utakmica i tada nisu tražili izgovore nego su prihvatili gorak poraz i krenuli da popravljaju ono što nije bilo dobro u njihovoj igri. Rezultat se vidi. Barca bi i pobijedila 5 razlike da nije bilo Neuera. Ostalih 10 igrača su se pokazali kao prosječna španska ekipa.
Prikaži sve komentare (291)